ΣΤΙΣ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΑΚΡΟΑΣΗ ΓΙΑ ΧΟΡΕΥΤΕΣ-ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ

Δωρεάν σεμινάριο της OFF ART

Δημοσίευση: 12 Ιαν 2018 15:38

Η ομάδα χοροθεάτρου off art σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Λάρισας, προσφέρει ένα σεμινάριο 12 εβδομάδων με δωρεάν συμμετοχή (σύνολο 36 ώρες) και καλεί ανθρώπους κάθε ηλικίας να πάρουν μέρος.

Βασική προϋπόθεση είναι η προηγούμενη (μικρή ή μεγάλη) εμπειρία σε δημιουργικούς τρόπους έκφρασης (κίνηση, λόγος, γραφή, εικόνα). Η δημιουργική διαδικασία λειτουργεί όπως το παιχνίδι στα παιδιά. Είναι η συμβολική αναπαράσταση εμπειριών μέσω του προσωπικού κόσμου των σκέψεων και της φαντασίας. Στόχος είναι μια πιλοτική έρευνα εστιασμένη πάνω στην ίδια τη δημιουργική διαδικασία, ενώ υλικό του σεμιναρίου θα χρησιμοποιηθεί ως βάση για την επόμενη χοροθεατρική παραγωγή της ομάδας.

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΧΟΡΕΥΤΕΣ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ

Η ομάδα χοροθεάτρου off art σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Λάρισας, ζητά για την επόμενη χοροθεατρική της παραγωγή επαγγελματίες χορευτές, ηθοποιούς με εμπειρία στην κίνηση και ερασιτέχνες με βασική τεχνική χορού και σκηνική εμπειρία. Δηλώσεις ενδιαφέροντος στο 6932853971 και αποστολή σχετικών πληροφοριών στο mail: offartdance@gmail.com και στο offart.gr . Συνάντηση γνωριμίας- ακρόασης μετά από συνεννόηση, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στο Μύλο του Παππά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass