ΧΘΕΣ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΛΕΣΧΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΦΑΛΑΝΗΣ

Συνάντηση τεχνών στο «Χατζηγιάννειο»

Δημοσίευση: 16 Ιαν 2018 15:07

Παρουσία μαθητών και δασκάλων των Λεσχών Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων, εγκαινιάστηκε χθες το απόγευμα στο «Χατζηγιάννειο» η έκθεση ζωγραφικής των ενήλικων τμημάτων Ζωγραφικής των Λεσχών Πολιτισμού Ιπποκράτη και Φαλάνης του Δήμου Λαρισαίων, με υπεύθυνο διδασκαλίας τον Δημήτρη Λαπούση. Η εκδήλωση πέρα από το εικαστικό, περιελάμβανε και μουσικό μέρος καθώς ξεκίνησε με τραγούδια από τον «Μεγάλο Ερωτικό» του Μάνου Χατζιδάκι που παρουσίασε η τάξη Μονωδίας του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας της Βασιλικής Ποζίδου.

Τραγούδησαν οι Άννα Κανέλλη, Κατερίνα Κυριακίδου, Δημήτρης Λαπούσης, Μαρία Παπαχατζή. Στο πιάνο η Ιωάννα Σιοπούδη. Επίσης ο Μ.Ε.Σ. Καρυωτών Λάρισας και Περιχώρων «Ο ΖΕΥΣ» παρουσίασε τη βιντεοπροβολή «Ορφέας και Ευρυδίκη», μια μουσικοχορευτική παράσταση που πραγματοποιήθηκε και βιντεοσκοπήθηκε το καλοκαίρι του 2016 στην τοποθεσία «Σέλωμα» της Καρυάς Ολύμπου, με τον Αστέρη Τσέτσιλα, την Στέλλα Σταμόκα και τη Στελίνα Ζακάρ.
Ακολούθησε περιήγηση στο χώρο της έκθεσης στην αίθουσα τεχνών «Τάκης Τλούπας» στο 2ο όροφο του «Χατζηγιάννειου» Πνευματικού Κέντρου.
Εκθέτουν έργα τους οι: Βαφειαδάκη Αγγελική, Βλαχούλη Ρίτσα, Γκουνή Μαρία, Δημοπούλου Καλλιρρόη, Ευαγγέλου Βασίλης, Ζιούρας Αποστόλης, Καντζούρα Κωνσταντίνα, Καραμούστου Εμμη, Καρέλα Φανή, Κρίκη Όλγα, Κυρίτση Βίκη, Κωστούλα Χριστίνα, Λαζοπούλου Ξένια, Λάππα Ιφιγένεια, Λυγούρα Ειρήνη, Μακρή Αθανασία, Ντραμπάκουλου Κατερίνα, Παπακωνσταντίνου Κική, Πάγκου Ιουλία, Σακελλάρη Αγγέλα, Σακοράφα Ζωή, Σίμου Ισμήνη, Σίμου Φρειδερίκη, Σιούμκας Νικος, Στογιαννίδου Αντα, Τακούλα Ιωάννα, Τζάρτζου Αναστασία, Φωτιάδης Θεόφιλος, Χατζή Ευαγγελία, Χλωρού Χαρά, Χουλιάρα Στέλλα, Correa Mirta, Oana Irina. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 19 Ιανουαρίου και θα λειτουργεί καθημερινά 10 το πρωί με 1 το μεσημέρι και 6 το απόγευμα με 8 το βράδυ. Είσοδος ελεύθερη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass