ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ

Το σινεμά στην Κοινωνία

Δημοσίευση: 21 Ιαν 2018 16:04

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Λάρισας, στη 10η διοργάνωση εκτός από το διαγωνιστικό έχει συμπεριλάβει στο πρόγραμμά του πολλά και σημαντικά αφιερώματα.

Φέτος για δεύτερη φορά στην ιστορία του, ο θεσμός «Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Λάρισας/artfools στην κοινωνία», φιλοξενεί μία ιδιαίτερη ενότητα με θέμα: «Το σινεμά στα άδυτα της Δημόσιας Διοίκησης, γραφειοκρατία». Η ενότητα αυτή υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος, Μεταρρύθμιση Δημόσιου Τομέα και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και από εθνικούς πόρους. Πρόκειται ουσιαστικά για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του ΕΣΠΑ που ασχολείται με την εκπαίδευση και την απασχόληση.
Στο πλαίσιο της προώθησης της ανάδειξης του θέματος «Δημόσια διοίκηση και γραφειοκρατία», το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Λάρισας, έχει προγραμματίσει για τη 10η διοργάνωσή του, την προβολή πέντε σπουδαίων διεθνών ταινιών, από τις 5 έως τις 7 Φεβρουαρίου, που αντλούν τη θεματολογία τους από τέτοιου είδους περιστατικά και δραστηριότητες. Για το θέμα της γραφειοκρατίας θα μιλήσουν παράλληλα με τις προβολές ο Δημήτρης Κουκούλης διευθυντής των ΚΕΠ Δήμου Λαρισαίων με θέμα: «Ιστορίες καθημερινής γραφειοκρατίας» και ο Γιώργος Γιαννούσης ψυχοθεραπευτής –οικογενειακός θεραπευτής με θέμα «Η γραφειοκρατία βλάπτει σοβαρά την ψυχολογία». Όλες οι προβολές, το πρόγραμμα των οποίων θα ανακοινωθεί σύντομα, και οι ομιλίες θα γίνουν στο Αμφιθέατρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης «Κωνσταντίνος Κούμας». Η είσοδος σε όλες τις προβολές και όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass