Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ 1η ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Παραμύθια με την Ξένια

Δημοσίευση: 13 Μαρ 2018 15:35

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου, η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών, οι εκδόσεις «Μάρτης» και το βιβλιοπωλείο «Σκάλα Παιδικό», διοργανώνουν την παρουσίαση του βιβλίου «Παραμύθια με την Ξένια» της Ξένιας Καλογεροπούλου.

Η παρουσίαση θα γίνει στο θέατρο ΟΥΗΛ την Κυριακή 1 Απριλίου στις 11.30 το πρωί. Μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν την Ξένια Καλογεροπούλου να αφηγείται με τον ξεχωριστό της τρόπο ένα από τα παραμύθια του βιβλίου. Την εκδήλωση θα συνοδεύσει μουσικά η παιδική χορωδία του «Σκηνοβάτη» υπό τη διεύθυνση του Δημήτρη Πασχαλίδη. Είσοδος ελεύθερη. Για παιδιά από 3 ετών και άνω.

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Στοιχειωμένοι πύργοι, τρομεροί δράκοι, πονηροί διαβόλοι, αλλά και ατρόμητοι ήρωες που δεν δειλιάζουν να τα βάλουν μαζί τους, πρωταγωνιστούν στα νέα, λίγο φοβιστικά. Παραμύθια με την Ξένια!

Η Ξένια Καλογεροπούλου επιλέγει τέσσερα συναρπαστικά ευρωπαϊκά παραμύθια γεμάτα δράση και περιπέτεια και ο Φίλιππος Φωτιάδης τα ζωντανεύει με μια ξεχωριστή εικονογράφηση.