ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Η Β’ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Ολοκληρώνεται το Προσκήνιο Πολιτισμού

Δημοσίευση: 17 Μαρ 2018 22:08

Η δεύτερη φάση του έργου στο Προσκήνιο Πολιτισμού (Θέατρο ΟΥΗΛ) θα συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Λάρισας. Το Δημοτικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει την Πέμπτη 22 Μαρτίου, στις 7 το απόγευμα, όπου θα συζητηθούν, η υποβολή πράξης προς χρηματοδότηση του Δήμου Λαρισαίων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020" - πρόσκληση 042 (α/α ΟΠΣ 2376). Τίτλος Πράξης: "Ολοκλήρωση του Προσκηνίου Πολιτισμού" και, η έγκριση μελέτης του έργου "Ολοκλήρωση του Προσκηνίου Πολιτισμού".       

Σημειώνεται πως σε ό,τι αφορά στο πρώτο τμήμα του έργου, έχει ήδη εγκατασταθεί εργολάβος ενώ με το δεύτερη φάση του έργου, το Προσκήνιο Πολιτισμού θα αποπερατωθεί και θα παραδοθεί σε χρήση.

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, μεταξύ άλλων, αναμένεται να εγκριθεί η μελέτη για τη διαμόρφωση πλατείας στη συνοικία της Τούμπας, να εγκριθεί η προμήθεια οργάνων και αστικού εξοπλισμού παιδικών χαρών, να εγκριθεί η σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Λαρισαίων και της «Εγνατίας Οδού Α.Ε.» και τέλος να εγκριθεί η κανονιστική απόφαση που αφορά στον «καθορισμό τέλους για την παραχώρηση χρήσης πλατειών και πεζοδρόμων ως κοινοχρήστων χώρων του Δήμου Λαρισαίων για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων».  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass