«Σχολική εκδρομή»

*Ο Ν. Πορτοκάλογλου στη Λάρισα

Δημοσίευση: 02 Απρ 2018 20:14

Η «Σχολική Εκδρομή» του Νίκου Πορτοκάλογλου άναψε μηχανές και ξεκίνησε το ταξίδι της σε όλη την Ελλάδα. Πρώτοι σταθμοί της περιοδείας ήταν οι Σέρρες, η Θεσσαλονίκη και το Αγρίνιο με το κοινό να υποδέχεται με ιδιαίτερη ζεστασιά την πρωτότυπη αυτή ιδέα.

Επόμενοί του σταθμοί το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας τη Δευτέρα 7 Μαΐου και το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας την Τρίτη 8 Μαΐου. Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και οι Ευγενείς Αλήτες σε μία μοναδική συνύπαρξη με τις χορωδίες των Μουσικών Σχολείων ένωσαν το χθες με το σήμερα και παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα γεμάτο όμορφες μουσικές στιγμές από τη μεγάλη πορεία του αγαπημένου ερμηνευτή και τραγουδοποιού.

Η «Σχολική Εκδρομή» είναι το ταξίδι ενός καταξιωμένου και διαχρονικού τραγουδοποιού και μιας ομάδας επαγγελματιών μουσικών για να συναντήσουν τους ταλαντούχους ερασιτέχνες μαθητές των Μουσικών Σχολείων που ονειρεύονται το μέλλον της ελληνικής μουσικής. Μέρος των εσόδων κάθε συναυλίας θα διατεθεί στα Μουσικά Σχολεία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass