Βήμα σε Λαρισαίους ποιητές

*Από τον Σύνδεσμο Γραμμάτων και Τεχνών Θεσσαλίας

Δημοσίευση: 23 Απρ 2018 15:38

Την ευκαιρία να ακουστούν και να αναδειχθούν νέοι ιδιαίτερα ποιητές, από όλο το νομό Λάρισας, δίνει ο Σύνδεσμος Γραμμάτων και Τεχνών Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα, ο Σύνδεσμος διοργανώνει για τον προσεχή Μάιο στη Λάρισα ποιητική και μουσική βραδιά, και για τον σκοπό αυτό καλεί όλους όσοι ενδιαφέρονται να παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο λαρισαϊκό κοινό, να ανταποκριθούν στην πρόσκλησή του Συνδέσμου. Όσοι ασκούνται στον ποιητικό λόγο μπορούν να αποστείλουν στον Σύνδεσμο ένα ποίημα της επιλογής τους, το οποίο θα παρουσιάσουν οι ίδιοι στην εκδήλωση.

Η μουσικοποιητική βραδιά με τίτλο «Έστησ’ ο Έρωτας χορό με τον ξανθόν Απρίλη» θα είναι αφιερωμένη στην Άνοιξη και τον Έρωτα με την ευρύτερη έννοια. Τον έρωτα για το άλλο πρόσωπο, τον έρωτα για τη φύση, την ζωή, την πατρίδα και κάθε άλλη έκφανση της ζωής. Γι’ αυτό και θα ήταν ευχής έργο τα ποιήματα που θα σταλούν να κινούνται γύρω από αυτήν τη θεματική ενότητα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν τα ποιήματά τους στον Σύνδεσμο Γραμμάτων και Τεχνών Θεσσαλίας καθώς και ένα σύντομο βιογραφικό τους μέχρι 30 Απριλίου 2018 στην ηλεκτρονική διεύθυνση alexiskalessis@yahoo.gr. Αυστηρά και μόνο για όσους δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο δίνεται και η δυνατότητα ταχυδρομικής αποστολής στη διεύθυνση: κ. Αλέξη Καλέση, Χρυσοστόμου 9, ΤΚ 41447, Λάρισα. Στη συνέχεια, Επιτροπή του Συνδέσμου θα αξιολογήσει τα ποιητικά κείμενα που θα αποσταλούν και θα καταρτίσει το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass