ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ

«Αγαπώ το βιβλίο γιατί…»

Δημοσίευση: 24 Απρ 2018 15:30

Στο πλαίσιο του προγράμματος του Δήμου Λαρισαίων «Η Πόλη που Μαθαίνει» διοργανώνεται από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και τη Διεύθυνση Αθλητισμού - Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής, εκδήλωση με θέμα: «Αγαπώ το βιβλίο γιατί…».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη και ώρα 6:30 μ.μ., στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας – Μουσείο Ι.Γ. Κατσίγρα, με τη συμμετοχή συγγραφέων, γονέων, φιλοξενούμενων νηπίων και προσωπικού των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Λαρισαίων.

Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης περιλαμβάνει εισηγήσεις για τους γονείς με θέματα: «Ο ρόλος του παιδικού βιβλίου στην προσχολική ηλικία» εισηγήτρια Μαρία Ιορδανίδου. «Η συμβολή του παιδικού βιβλίου στη συναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού» εισηγήτρια Γεωργία Λάττα, «Γονείς και βιβλιοφιλία: Τι, γιατί και πώς να διαβάζω μαζί με το παιδί μου;» εισηγήτρια Κατερίνα Τζαβάρα και παράλληλα ο εμψυχωτής κ. Θεοδώρου θα παίξει εμψυχωτικά παιχνίδια με τα παιδιά.

Το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης περιλαμβάνει βιωματικά εργαστήρια και δράσεις με παιδιά και γονείς με τα εξής βιβλία: «Τα δοντάκια μου προσέχω μια ζωή για να τα έχω» Ιορδανίδου Μαρία, «Βόλτα με τη μαμά» Τζαβάρα Κατερίνα, «Ψωμί με ζάχαρη και αλάτι» Λάττα Γεωργία.

Υπεύθυνη για το συντονισμό της εκδήλωσης είναι η Διευθύντρια Αθλητισμού Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής κ. Σταυρούλα Μπαξεβάνου και μπορούν να λάβουν μέρος τα παιδιά και οι γονείς των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Λαρισαίων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass