Καλοκαιρινή εκστρατεία για την ανάγνωση

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΝΙΚΑΙΑΣ ΓΙΑ 4η ΧΡΟΝΙΑ

Δημοσίευση: 14 Ιουν 2018 15:28

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας συμμετέχει φέτος, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία για την προώθηση της Ανάγνωσης και της Δημιουργικότητας της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος.

Το θέμα για φέτος το καλοκαίρι είναι: «Αγαπημένα Δεδομένα: παρατηρώ και μετρώ τον κόσμο». Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας προσκαλεί τα παιδιά ηλικίας 6 - 12 ετών σε ένα ταξίδι ζωής στο επίκεντρο του οποίου βρίσκονται τα αγαπημένα δεδομένα.

«Αυτό το καλοκαίρι θα παρατηρήσουμε και θα μετρήσουμε μαζί με τα παιδιά τον κόσμο μας με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Ολόκληρος ο κόσμος θα γίνει ένα μεγάλο εργοστάσιο δεδομένων τα οποία, μικροί και μεγάλοι, καλούμαστε να παρατηρήσουμε, να καταγράψουμε, να κατανοήσουμε, να αναδείξουμε, να ζωγραφίσουμε, να αφηγηθούμε και αν χρειαστεί να αλλάξουμε! Θα πειραματιστούμε, θα παράξουμε δεδομένα, θα τα αποθηκεύσουμε, θα τα αναλύσουμε κριτικά και θα τα αξιολογήσουμε! Η αφετηρία του ταξιδιού είναι πάντα η βιβλιοθήκη, ένας χώρος συνώνυμος της γνώσης και της εμπειρίας, της δημιουργικότητας και της δημιουργίας. Θα υλοποιήσουμε μια σειρά εργαστηρίων που θα επικεντρώνονται μεταξύ άλλων την παρατήρηση, την καταγραφή, την ερμηνεία και την αξιολόγηση γεγονότων, φαινομένων και συμπεριφορών. Για τον καλύτερο προγραμματισμό των τμημάτων περιμένουμε δηλώσεις σας στη Δημοτική Βιβλιοθήκη σήμερα Πέμπτη 14 Ιουνίου και αύριο Παρασκευή 15 Ιουνίου. Τηλεφωνικά στο 2410 922633 από τις 7 μ.μ. έως 9 μ.μ. ή αυτοπροσώπως στη Βιβλιοθήκη τις ίδιες ώρες. Ο αριθμός των παιδιών σε κάθε δράση είναι προκαθορισμένος και για αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass