«Έκλεψα τη ζωή μου κι έφυγα»

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ Γ. ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ

Δημοσίευση: 20 Ιουν 2018 15:12

Αύριο Πέμπτη 21 Ιουνίου και ώρα 7.30 μ.μ. στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο θα παρουσιαστεί το βιβλίο του Γιώργου Ι. Κουτσογιάννη «Έκλεψα τη ζωή μου κι έφυγα».

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Φωτεινή Οικονόμου (εκπαιδευτικός ΜΑ. Θεολογίας - Συγγραφέας), Θεοδώρα Λάμπρου - Φορφόλια (δικηγόρος), Μπλέτσα Αθανασία (εκπαιδευτικός Α’/βάθμιας). Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος κ. Έφη Τουφεξή.

Η Φωτεινή Οικονόμου έγραψε για το βιβλίο: «Ο συγγραφέας Γιώργος Κουτσογιάννης περιγράφει το ταξίδι του πρωταγωνιστή με τρόπο γλαφυρό και απλό: ο αναγνώστης γίνεται «θεατής» σκηνών οι οποίες διαδραματίζονται μπροστά του. Οι περιγραφές και οι διάλογοι είναι τόσο παραστατικοί ώστε δημιουργούν την εντύπωση ότι πρόκειται για σενάριο θεατρικού έργου. Οι πληγές του πολέμου, η υποκρισία που γεννάται από τα αυστηρά ήθη της επαρχίας, η σιωπή χρόνων και τα κρυμμένα μυστικά βγαίνουν στο φως, οδηγώντας στη λύτρωση…», ενώ ο εκδότης-συγγραφέας Δημήτρης Σωτηρόπουλος αναφέρει: «Αλήθεια, πόσες φορές έχουμε πει ότι θα αλλάξουμε ζωή, ξεφεύγοντας από ό,τι μας στενοχωρεί; Αυτό ακριβώς κάνει ο Γιώργος Περγάντος, κεντρικός ήρωας του μυθιστορήματος, που αποφασίζει να αφήσει μια πετυχημένη καριέρα στο εξωτερικό και να επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Ο συγγραφέας καταφέρνει να αποδώσει με απλότητα, αμεσότητα και χιούμορ, την καθημερινότητα του χωριού και τους ανθρώπους του. Ο αναγνώστης είναι σα να ζει μέσα στο σπίτι της οικογένειας Περγάντου, με τις χαρές και τις λύπες του. Πραγματικά, το νέο βιβλίο του Γιώργου Κουτσογιάννη αξίζει να διαβαστεί από όλους. Μακάρι ο συγγραφέας να συνεχίσει την όμορφη προσπάθειά του και σύντομα να μας δώσει και άλλα δείγματα του ταλέντου του».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass