Προσκλήθηκαν όλοι οι πολιτικοί, αλλά δεν θα μιλήσει κανείς στο Αντάμωμα

ΠΑΝ. ΚΑΤΣΑΡΟΣ: ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥΤΣΙΑΝΑ, ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ

Δημοσίευση: 21 Ιουν 2018 22:20
Μόνο με πολιτιστικά -και όχι πολιτικά- μηνύματα και ευχές το φετινό Αντάμωμα των Σαρακατσαναίων στο Περτούλι Μόνο με πολιτιστικά -και όχι πολιτικά- μηνύματα και ευχές το φετινό Αντάμωμα των Σαρακατσαναίων στο Περτούλι

«Οι απόψεις του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σαρακατσαναίων Γιώργου Μουτσιάνα ότι μετά την υπογραφή της συμφωνίας για τη μετονομασία των Σκοπίων σε «Βόρεια Μακεδονία» οι Σαρακατσαναίοι δεν δέχονται τους ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ στα Περτουλιώτικα λιβάδια είναι προσωπικές και η σχετική του πρόταση δεν εγκρίθηκε από την Οργανωτική Επιτροπή».

Αυτό διευκρινίζει στην «Ε» ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του φετινού Ανταμώματος και πρόεδρος του Συνδέσμου Σαρακατσαναίων νομού Λάρισας Παναγιώτης Κατσαρός, για το 38ο Αντάμωμα των Σαρακατσαναίων, που είναι προγραμματισμένο για το τριήμερο 22-23-24 Ιουνίου στο Περτούλι Τρικάλων και αναμένονται και φέτος χιλιάδες εξ αυτών, από κάθε άκρη της χώρας.

Όπως προκύπτει από τα λεγόμενα του κ. Κατσαρού «η ανάρτηση του προέδρου της Ομοσπονδίας Γιώργου Μουτσιάνα ότι αυτοί που ψήφισαν την ονομασία της Βόρειας Μακεδονίας είναι ανεπιθύμητοι στο Αντάμωμα αφορά τον ίδιο και όχι την Ομοσπονδία, καθώς στο πρόσφατο Δ.Σ. η πρότασή του δεν πέρασε. Εξάλλου, σύμφωνα με τον κ. Κατσαρό οι προσκλήσεις προς όλα τα κόμματα έχουν αποσταλεί εδώ και ένα μήνα, πολύ πριν τις εξελίξεις με το Μακεδονικό. Δεν πρέπει να δοθεί πολιτικό μήνυμα σε ένα πολιτιστικό γεγονός όπως είναι το Αντάμωμα. Αν κάποιος θέλει να τιμωρήσει εκείνους που ψήφισαν την παραπάνω ονομασία υπάρχει η κάλπη. Ωστόσο φέτος αποφασίστηκε να μην δοθεί ο λόγος για να χαιρετίσουν σε κανέναν εκπρόσωπο πολιτικού κόμματος. Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι παρέστη και χαιρέτισε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυρ. Μητσοτάκης. Πρόπερσι είχε χαιρετίσει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων Χρ. Σιμορέλης, ο οποίος είχε αποδοκιμαστεί από τον κόσμο. Έτσι στο φετινό Αντάμωμα θα χαιρετίσουν μόνο ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σαρακατσαναίων κ. Μουτσιάνας, ο δήμαρχος Πύλης Κ. Μαράβας και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός».

Γ.Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass