Ηχος και φως Αρχαίων Τόπων

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΤΣΙΡΑ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Δημοσίευση: 27 Ιουν 2018 16:15

Ο Δήμος Φαρσάλων εγκαινιάζει αύριο Πέμπτη 28 Ιουνίου και ώρα 9 μ.μ., σειρά εκδηλώσεων με τίτλο "Ηχος και φως Αρχαίων Τόπων", φωτίζει τα τείχη της αρχαίας Ακρόπολης και άλλων μνημείων της πόλης και από κοινού με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας διοργανώνει βραδιά μουσικής, με την επιτυχημένη επί σκηνής συνύπαρξη του Γιάννη Κότσιρα, της ορχήστρας Ρυθμός και της Μικτής Χορωδίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Την ορχήστρα διευθύνει ο μαέστρος Νίκος Χιώτογλου και συμμετέχουν οι τραγουδιστές Θάνος Ματζίλης, Χρήστος Παπάζογλου, Ελεάννα Βαρελά και Σοφία Νάσσιου, που θα ερμηνεύσουν αγαπημένα τραγούδια γνωστών δημιουργών, σε μια μεγάλη συναυλία στα φωτισμένα τείχη της αρχαίας Ακρόπολης.

Η δράση - εκδήλωση στοχεύει στην περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, την αισθητική αναβάθμιση, την εξοικείωση με τα μνημεία της αρχαιολογικής κληρονομιάς, αλλά και την ένταξή τους στη σύγχρονη καθημερινή ζωή.

Οσοι συμμετέχουν, καλούνται να ανηφορίσουν στον χώρο της Ακρόπολης πεζοί για να απολαύσουν το αισθητικό άλσος (κηρυγμένο μνημείο περιβαλλοντικής κληρονομιάς) και τον ερειπιώνα της αρχαίας Ακρόπολης (κηρυγμένο μνημείο αρχαιολογικής κληρονομιάς).

Για τους ανήμπορους, τους ηλικιωμένους και τους ευπαθείς, θα διατεθούν δύο μικρά λεωφορεία 9 θέσεων. Η αφετηρία εκκίνησής τους θα είναι δυτικά του λόφου "Προφήτης Ηλίας" στη συμβολή του περιφερειακού δρόμου με την είσοδο του δάσους.

Ωρα έναρξης δρομολογίων 7.00 το απόγευμα. Τελευταίο δρομολόγιο 9.00 το βράδυ.

Η κάλυψη της απόστασης με τα πόδια υπολογίζεται σε 45 λεπτά περίπου.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

Του Αχ. Μπακαλέξη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass