Μια εκρηκτική συνεργασία, μια μοναδική μουσική

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ – ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 11 Ιουλ 2018 15:22

Αφού ολοκλήρωσαν τις εμφανίσεις τους σε Ελλάδα, Κύπρο και Ευρώπη με συναυλίες που ενθουσίασαν και ξεσήκωσαν τον κόσμο ο Γιώργος Νταλάρας και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είναι έτοιμοι για το καλοκαίρι με ένα πρόγραμμα στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ την Τρίτη 17 Ιουλίου που θα αγκαλιάζει το σύνολο σχεδόν της δισκογραφίας τους των τελευταίων δεκαετιών.

Αφορμή για τη συνάντησή τους και στις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις είναι οι κοινές τους ερμηνείες που τόσο αγαπήθηκαν από το κοινό ώστε γίνονται η ραχοκοκαλιά ενός προγράμματος που περιλαμβάνει τα καινούργια τους τραγούδια αλλά και αξέχαστες προσωπικές επιτυχίες τους.

Συμμετέχουν: η πολυτάλαντη Μιρέλα Πάχου στο τραγούδι και στο ακορντεόν και ο Ιταλός δεξιοτέχνης της κιθάρας Steve Tesser.

Μαζί τους οι: Γιώργος Παπαχριστούδης – πιάνο, Γιώργος Μάτσικας – μπουζούκι, Θανάσης Σοφράς – μπάσο, Νίκος Σαμαράς – τρομπέτα, μπουζούκι, μπαγλαμά, Αντώνης Καλιούρης – κλαρίνο, Φίλιππος Σπυρόπουλος – κρουστά, Δημήτρης Γκαβαρδίνας – τύμπανα.

Ενορχηστρώσεις: Γιώργος Νταλάρας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιώργος Παπαχριστούδης. Ηχοληψία: Βαγγέλης Κουλούρης, Αντώνης Ζαχόπουλος, Γιώργος Καραγιαννίδης. Φωτισμοί: Γιάννης Μανιατάκος

Ώρα έναρξης 21:30. Προσφορά προπώλησης 500 εισιτήρια 16€. Προπώληση :18€. Ταμείο Θεάτρου :20€. Σημεία προπώλησης: Βιβλιοπωλείο Prosperus Αθανασίου Διάκου 2, 2410 539282. Βιβλιοπωλείο Καλτσάς Παπαναστασίου 57, 2410 532555. Βιβλιοπωλείο Το Κλου Μεγάλου Αλεξάνδρου 6, 2410 538597. Viva.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass