Εξετάσεις στη Μουσική Σχολή Νίκαιας

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Δημοσίευση: 20 Ιουλ 2018 15:25

Στη Μουσική Σχολή Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ πραγματοποιήθηκαν οι απολυτήριες εξετάσεις του σχολικού έτους 2017-2018 στις σχολές Πιάνου και Ανώτερων Θεωρητικών.

Παράλληλα με την επιτυχημένη κεντρική εκδήλωση των συνόλων της Σχολής έκλεισε κατά τον καλύτερο τρόπο (δημιουργικά και παραγωγικά) η σχολική χρονιά.

Ύστερα από την ολοκλήρωση των σπουδών τους και αφού εκκρίθηκαν ικανοί, έλαβαν τίτλους οι παρακάτω σπουδαστές:

-Δέσποινα Ζαπίτη του Αθανασίου, Πτυχίο Πιάνου με βαθμό Άριστα παμψηφεί, στην τάξη της καθηγήτριας Ασπασίας Αγοραστού. Βασιλική Παυλοπούλου του Λεωνίδα, Πτυχίο Αρμονίας με βαθμό Λίαν Καλώς. Αλέξανδρος Τούσιας του Γεωργίου, Πτυχίο Αρμονίας με βαθμό Άριστα. Καλλιόπη Τσιρούλη του Χριστοφόρου, Πτυχίο Αρμονίας με βαθμό Λίαν Καλώς στην τάξη της καθηγήτριας Ζωής Τόλιου. Ειρήνη Τσιλούλη του Χρήστου, Πτυχίο Αρμονίας με βαθμό Άριστα. Αγγελική Σταμάτη του Μιχαήλ, Πτυχίο Αντίστιξης με βαθμό Λίαν Καλώς στις τάξεις αντίστοιχα του καθηγητή Μανώλη Καμπούρη.

Τις εξεταστικές επιτροπές αποτελούσαν:

Στο πιάνο, ο διευθυντής κ. Γιώργος Κουλιόπουλος, η ειδική καθηγήτρια κ. Ασπασία Αγοραστού και οι έγκριτοι και καταξιωμένοι καλλιτέχνες της ειδικότητας κ.κ. Αριάδνη Δημητρίου, καθηγήτρια πιάνου και ανώτερων θεωρητικών του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, Καρκάλας Αλέξανδρος, καθηγητής πιάνου στο Ωδείο "Ρυθμός" Βόλου και συνθέτης, Αναστάσιος Χαρμάνης καθηγητής πιάνου στο Ωδείο "Ρυθμός" Βόλου επίσης.

Στα Ανώτερα Θεωρητικά, εκτός του διευθυντή κ. Γιώργου Κουλιόπουλου, οι ειδικοί καθηγητές κ.κ. Μανώλης Καμπούρης και Ζωή Τόλιου και οι εγνωσμένης αξίας κ. Ιωάννης Γράμψας διευθυντής και καθηγητής ανώτερων θεωρητικών στο Σύγχρονο Ωδείο "Μυρτίνη" Λάρισας, Αρσένης Κοντός, καθηγητής ανώτερων θεωρητικών, Δημήτρης Ντάλης, διευθυντής και καθηγητής ανώτερων θεωρητικών στο Δημοτικό Ωδείο Καρδίτσας - συνθέτης. Εκπρόσωπος του Υπουργείου Πολιτισμού δε ήταν ο καθηγητής του Μουσικού Σχολείου Λάρισας κ. Κων/νος Ζαρκαδούλας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass