Ένα παράξενο και αστείο ζευγάρι…

ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΛ. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΚΑΙ Γ. ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

Δημοσίευση: 31 Ιουλ 2018 15:36

Η αναγκαστική συγκατοίκηση δύο εκ διαμέτρου αντίθετων χαρακτήρων, σε συνδυασμό με την τακτική συνάντηση μιας αντροπαρέας που σχολιάζει τα τεκταινόμενα, αλλά και την εμφάνιση δύο… γειτονισσών, αποτέλεσαν τα συστατικά της αστείας και ανατρεπτικής κωμωδίας χαρακτήρων και καταστάσεων «Παράξενο Ζευγάρι» που παρουσιάστηκε χθες το βράδυ στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ.

Δύο διαφορετικοί χαρακτήρες, ο Όσκαρ, αθλητικός συντάκτης, διαζευγμένος, άστατος και τσαπατσούλης, αναγκάζεται να φιλοξενήσει τον ήσυχο, τυπικό, μανιακό με την καθαριότητα και τάξη φίλο του, Φήλιξ, έπειτα από τη διάλυση του γάμου του. Η συμβίωση αποδείχτηκε εκρηκτική, με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα.

Η σκηνοθεσία του Βλαδίμηρου Κυριακίδη υπηρέτησε σωστά το κείμενο και έδωσε στην ευκαιρία στον καθένα από τους ηθοποιούς του θιάσου να καταθέσει την προσωπική του σφραγίδα στους ρόλους που κλήθηκε να ερμηνεύσει, με κέφι και ζωντάνια.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης ήταν χειμαρρώδης σαν Όσκαρ. Ακαταπόνητος, πληθωρικός και αστείος, με έλεγχο των εκφραστικών του μέσων, ενσάρκωσε τον χαρακτήρα του με συνέπεια και μέτρο και χάρισε δικαιολογημένα χαμόγελα. Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, σαρωτικός και αξιαγάπητος ως Φήλιξ, ο αντίποδας του Όσκαρ, απέδωσε με επιτυχία όλες τις μεταπτώσεις διάθεσης του ήρωα. Εκφραστικός και διασκεδαστικός προκαλούσε εύθυμη διάθεση.

Επαιξαν οι: Γιάννης Ζουγανέλης, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Πάνος Σταθακόπουλος, Βάσω Γουλιελμάκη, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Γιώργος Χατζής, Ντίνος Σπυρόπουλος, Ερμόλαος Ματθαίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass