Αυλαία για το φεστιβάλ «Με θέα το Αιγαίο»

ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΘΕΑΤΡΟ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΣΙΝΕΜΑ

Δημοσίευση: 05 Αυγ 2018 15:00

Πέφτει σήμερα η αυλαία των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ πολιτισμού «με θέα το Αιγαίο» με την τρίτη και τελευταία μέρα να περιλαμβάνει θέατρο, μουσική, αθλητισμό αλλά και σινεμά...

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Αιγάνη 21.00 Ανοιχτό θέατρο «Η νεράιδα του φεγγαριού» με τη Σάρα Εσκενάζη, από το Θέατρο της Μεσόγειου.

Στόμιο 21.00 Μουσική βράδια με το σχήμα του Βαγγελή Δημητρίου. Την συναυλία ανοίγουν «τα παιδιά από το Σαραντάπορο»

Καστρί Λουτρό 21.00 Μουσική κωμωδία για μικρούς και μεγάλους «μπαλαρίνα» από τον σύλλογο θεάτρου δρόμου σε συνεργασία με τον Βασίλη Γιαβρή

Σκήτη 21.00 «Στο φως του φεγγαριού» μουσική και ποιητική βράδια του περιβαλλοντικού μορφωτικού συλλόγου Σκήτης και Αγιοκάμπου.

Αγιόκαμπος λιμάνι- Βελίκα 8.00 Λαϊκός αγώνας δρόμου 10 χλμ.

Βελίκα Θέατρο Πλατάνια 21.00 Θεατρική κωμωδία της καλλιτεχνικής ομάδας «πασπαρτού» «ξέρεις απο Σέξπηρ;»

Αγιόκαμπος 21.00 “sea and cinema” προβολή ταινιών του διεθνούς κινηματογραφικού φεστιβάλ της art fools.

Λίγα λόγια για τα σημερινά θεάματα

*Το «Θέατρο της Μεσογείου» παρουσιάζει, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Olympus Tunnel Festival Αιγάνης 2018 και του φεστιβάλ «Με Θέα στο Αιγαίο», το έργο του Γιάννη Καλατζόπουλου «Η Νεράιδα του Φεγγαριού» που βασίζεται σε ένα γνωστό ιαπωνικό μύθο, σε παραγωγή του Αλμπέρτο Εσκενάζη, και πρωταγωνίστρια τη Σάρα Εσκενάζη, στις 9 μ.μ, στο θέατρο Αιγάνης. Μια νύχτα με πανσέληνο η όμορφη νεράιδα του φεγγαριού κοίταξε κάτω στη γη και είδε το φτωχό γέρο-Τακιτόρι να είναι απογοητευμένος από τη ζωή του.

Τον λυπήθηκε και του έστειλε όνειρα τόσο γλυκά που ο γέρος ξαναβρήκε τη χαρά και την αισιοδοξία του. Αλλά ο μεγάλος Άρχοντας του Φεγγαριού θύμωσε με τη νεράιδα και την καταδίκασε να ξαναγεννηθεί σαν άνθρωπος…

* Στις 9 το βράδυ στο Καστρί Λουτρό, η παράσταση Μπαλαρίνα θα δώσει ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στο σχολικό εκφοβισμό (School Bullying), θα διασκεδάσει κορίτσια και αγόρια και θα συγκινήσει μπαμπαδο-μαμάδες και παπουδο-γιαγιάδες. Μια τρυφερή ιστορία με 6 τραγούδια, για την παιδική ηλικία, του πιο αγαπημένου τους ήρωα και για το αγαπημένο τους «μάθημα». Το παιχνίδι. Κείμενο – Σκηνοθεσία – Στίχοι: Βασίλης Χ. Γιαβρής. Σκηνικό – Κούκλες: Ειρήνη Καϊσούδη. Μουσική: Αλέξανδρος Τσιωνάς.

* Στο θεατράκι της Σκήτης στις 9 θα ξεκινήσει μια βραδιά γεμάτη ποίηση και μουσική για τον Έρωτα, που έχει εμπνεύσει ποιητές, μουσικούς, κάθε λογής καλλιτέχνες και όλους τους ανθρώπους, είναι αφιερωμένη σ’ αυτόν και φέρει τον τίτλο «Έρωτά μου για σένα».

Ποίηση θα διαβάσουν η θεατρολόγος, ηθοποιός Θεοδώρα Μουκούλη κι ο ηθοποιός Νίκος Ζαρκογιάννης. Οι μουσικοί Σπύρος Καβαλλιεράτος, Αλέξανδρος Τσιωνάς, Βαγγέλης Τσιαπλές και Μαριάννα Ζάχου θα «ταξιδέψουν» το κοινό με τις μουσικές επιλογές τους, με τραγούδια Ελλήνων συνθετών για τον Έρωτα.

*Στις 9 μ.μ. στο Θέατρο Θάλασσας στα Πλατάνια της Βελίκας θα ανέβει η σπαρταριστή κωμωδία "Ξέρεις Από Σέξπηρ;" ή αλλιώς "Τα άπαντα του Σέξπηρ περιληπτικά... γιατί έχουμε και δουλειές" σε σκηνοθεσία Άκυ Μητσούλη της εταιρείας παραγωγής θεαμάτων "ΠασπARTού Art And More".

*Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Λάρισας Artfools, θα συμμετάσχει με προβολή στην παραλία του Αγιόκαμπου στις 9 μ.μ.

Μοντέρνες εικόνες, οικολογία, χρώματα, μουσική δίπλα στο κύμα!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass