Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θεατρική παράσταση και αιμοδοσία

ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΗ

Δημοσίευση: 07 Αυγ 2018 15:24

Η θεατρική παράσταση με τίτλο «Ο μισεμός είναι καημός», που ετοίμασαν τα παιδιά του χορευτικού συγκροτήματος της Καλλιπεύκης και του τμήματος δημιουργικών δραστηριοτήτων, που λειτουργούν με την ευθύνη του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Καλλιπευκιωτών «Η Πατωμένη», δόθηκε το Σάββατο το βράδυ στο κατάμεστο από θεατές Δημοτικό Σχολείο Καλλιπεύκης.

Η παράσταση θα μπορούσε να έχει τίτλο «Το Γράμμα» αφού στηρίζεται πάνω σε μια πραγματική επιστολή, που έστειλε ο ξενιτεμένος το 1974, στην αδερφή του από το μακρινό Ιράν, όπου δούλευε ως φορτηγατζής. Γύρω από αυτό το γράμμα, η φιλόλογος Βούλα Παπαδόντα, έπλεξε το σενάριο με τραγούδια, δημοτικά και έντεχνα ποιήματα, λαϊκούς και δημοτικούς χορούς.

Η παράσταση επαναλήφθηκε χθες Δευτέρα, επειδή κάποιοι δεν την είδαν και κάποιοι επιμένουν να την ξαναβλέπουν.

Στην παράσταση συμμετείχαν οι Βαλεντίνα Παπαϊωάννου, Παρασκευούλα Μπουρονίκου, Παρασκευή Μπουρονίκου, Μαρία Μιχαήλ, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Στέλλα Μιχαήλ, Πόπη Τσιούγκου, Κλαίρη Γκουγκουλιά, Μαρία Μασούρα, Κωνσταντίνος Παπαζήσης, Αστέρης Πιπίλης και Λαμπρινή Παπαδόντα.

*Εξάλλου, προχθές Κυριακή στο όμορφο χωριό του Ολύμπου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Δημοτικό Σχολείο η ετήσια τακτική εθελοντική αιμοδοσία, που οργανώνει ο Μ.Ε.Σ.Α.Κ. «Η Πατωμένη» σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Προσήλθαν περίπου τριάντα άτομα και αιμοδότησαν δεκαοχτώ.

Επικεφαλής του κλιμακίου του Νοσοκομείου ήταν η διευθύντρια κ. Μαίρη Χατζητάκη.

Gallery άρθρου