Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το ετήσιο Αντάμωμα των Αιγανιωτών

ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Δημοσίευση: 09 Αυγ 2018 16:21

Το ετήσιο Αντάμωμα Αιγανιωτών 2018 θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Σάββατο 11 Αυγούστου στο γήπεδο της Αιγάνης και θα περιλαμβάνει ζωντανή μουσική και χορό (από τον Χορευτικό Σύλλογο Γυναικών Αιγάνης, υπό την καθοδήγηση του χοροδιδάσκαλου Σωτήρη Καραβασίλη), λαχειοφόρο με πλούσια δώρα καθώς και άλλα δρώμενα.

Στο φετινό Αντάμωμα θα τιμηθούν για την προσφορά τους οι Μιχάλης Φουσίκας, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής της ομάδας της Αιγάνης, Γιώργος Βλαχάκης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Κώστας Παύλου και Κώστας Ριζάκης, χορηγοί, Δημήτρης Μπουχλαριώτης, πρόεδρος Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λάρισας, Μαρία Μαμάρα, περιφερειακή σύμβουλος Περιφέρειας Θεσσαλίας, Ειρήνη Ζαβρίδου, υπεύθυνη Εταιρικής Ευθύνης του «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου».

Τη χοροεσπερίδα θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Τεμπών Κώστας Κολλάτος, ο πρόεδρος της κοινότητας Αιγάνης Κώστας Ζαφείρης, ο αντιδήμαρχος Τεμπών Βασίλης Ζάχος, ο πρόεδρος της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Τεμπών Γιώργος Μανώλης, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Τεμπών Ξανθή Ζησάκη κ.ά.

Το ετήσιο Αντάμωμα Αιγανιωτών συνδιοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αιγάνης, την Ποδοσφαιρική Ομάδα «Όλυμπος Αιγάνης», τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Τεμπών και την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Υπεύθυνη για τον Χορευτικό Σύλλογο είναι η εκπαιδευτικός Θεοδώρα Αναγνωστοπούλου.

Σχετικά Άρθρα