ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ. ΑΥΡΙΟ ΑΦΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ

Στη Ραψάνη ο συγγραφέας Τζ. Τουράν

Δημοσίευση: 11 Αυγ 2018 16:09

Συγκίνησε με τη λογοτεχνική του πένα και την βαθιά πίστη του στην ελευθερία και στην ανθρωπιά ο καταξιωμένος συγγραφέας Τζεμίλ Τουράν, όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση που διοργάνωσε προς τιμήν του έργου του η Δημοτική Βιβλιοθήκη της Ραψάνης, σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Ενταξιακών, Εκπαιδευτικών και Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων «Ξενώνας Ραψάνης» του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας του Α.Π.Θ.

Στον απόηχο της πρόσφατης βράβευσής του από την UNESCO, oΤζεμίλ Τουράν παρευρέθηκε σε μια ζεστή εκδήλωση προς τιμήν του, στο πλαίσιο της οποίας αναφέρθηκε στη γραφή και το έργο του η βιβλιοθηκονόμος MSc και υπεύθυνη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ραψάνης, Χάιδω Πανταζή, ενώ ο δημοσιογράφος και προσωπικός φίλος του συγγραφέα, Γιάννης Σιούλας μετέφερε στο κοινό γοητευτικές λεπτομέρειες από το βίο, τη λογοτεχνική μαεστρία και την προσωπικότητα του Τζεμίλ Τουράν. Ακολούθησε ενδιαφέρουσα συνομιλία του συγγραφέα με το κοινό και στο περιθώριο της εκδήλωσης ο Τζ. Τουράν είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει προσωπικά με τους παρευρεθέντες και να υπογράψει βιβλία του.

ΑΦΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Μια δράση αφήγησης ιστοριών και παιχνιδιού κάτω από το φως του φεγγαριού, με τίτλο «Νυχτερινές αφηγήσεις για παιδιά», διοργανώνει ο «Ξενώνας Ραψάνης» του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας του Α.Π.Θ., σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ραψάνης, αύριο Κυριακή 12 Αυγούστου στις 9 μ.μ. Με στόχο την επαφή με τη φύση, τις όμορφες τοποθεσίες του χωριού, αλλά και την εκπαιδευτική διάσταση του παραμυθιού και της αφήγησης, η εκδήλωση καλεί μεγάλους και μικρούς φίλους του «Ξενώνα» να βρεθούν αύριο Κυριακή βράδυ στην τοποθεσία «Αλώνι» και να απολαύσουν μια όμορφη εμπειρία αφηγηματικού παιχνιδιού. Η εκδήλωση προσφέρεται δωρεάν στους συμμετέχοντες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass