Με την Ελένη Δήμου υπό το φως της πανσελήνου

ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΒΕΛΙΚΑΣ

Δημοσίευση: 18 Αυγ 2018 15:09

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Νίκου Γουργιώτη
Από το μπαλκόνι του Αιγαίου σε ένα μαγευτικό τοπίο, στο Κάστρο της Βελίκας, όπου η ιστορία συναντά τη φυσική ομορφιά και την απογειώνει, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού «Αρχαιολογικοί χώροι και μνημεία με την Πανσέληνο», θα έχουν την ευκαιρία ντόπιοι, επισκέπτες και παραθεριστές να παρακολουθήσουν την εκδήλωση «Στο φως του φεγγαριού», το Σάββατο 25 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ.


Την αυλαία θα ανοίξει το θεατρικό δρώμενο «Η νοσταλγική Πανσέληνος του Φιλοκτήτη», όπου οι Αχιλλέας Αρχοντής, Θεόδωρος Σουλιώτης, Κωνσταντίνα Βατζιά και Ραφαήλα Γκουντάρα θα απαγγείλουν απόσπασμα από τη διασκευή του γνωστού φιλόλογου – συγγραφέα, Οδυσσέα Τσιντζιράκου, «Φιλοκτήτου Μελιβοίας Άνακτος Κάθαρσις».
Η εκδήλωση κορυφώνεται με την «Ελένη των φεγγαριών», τη μεγάλη καλλιτέχνιδα με τη βελούδινη φωνή, το ιδιαίτερο ύφος μουσικής και την αναμφισβήτητα διακεκριμένη πορεία στον χώρο, Ελένη Δήμου, όπου, σε πλήρη αρμονία με το φυσικό φαινόμενο της βραδιάς, θα «ταξιδέψει» το κοινό μαζί με την μπάντα της και τα υπέροχα τραγούδια της. Για τη διευκόλυνση της μετάβασης του κόσμου προς και από το Κάστρο, το λεωφορείο του Δήμου θα εκτελεί δρομολόγια από τις 19:30 έως τις 20:45 με αφετηρία το δημοτικό αναψυκτήριο στην Πλατανιά.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αγιάς «Καλυψώ» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βελίκας «Φιλοκτήτης» υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass