Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συναυλία αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους στο Ηρώδειο

Δημοσίευση: 20 Αυγ 2018 15:02

Το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου οργανώνει την Τετάρτη 29 Αυγούστου συναυλία-αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Όλα τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στους πληγέντες από τις πρόσφατες πυρκαγιές. Η φονική πυρκαγιά στο Μάτι ξέσπασε στις 23 Ιουλίου. Τις ίδιες μέρες έφυγε απ’ τη ζωή ο ποιητής, στιχουργός και πεζογράφος Μάνος Ελευθερίου, ο οποίος μας χάρισε πάνω από 400 αγαπημένα τραγούδια, που μελοποιήθηκαν από τους σημαντικότερους συνθέτες της τελευταίας πεντηκονταετίας.

Συμμετέχουν αλφαβητικά οι καλλιτέχνες: Γιώργος Ανδρέου, Φωτεινή Βελεσιώτου, Μανώλης Λιδάκης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιώργος Νταλάρας, Χρήστος Νικολόπουλος, Μίλτος Πασχαλίδης, Ηρώ Σαΐα, Ασπασία Στρατηγού, Τάνια Τσανακλίδου, Μαρία Φαραντούρη και πολυμελής ορχήστρα. Καλλιτεχνική επιμέλεια Γιώργος Νταλάρας.

Σημείωση: Όσοι επιθυμούν να στηρίξουν το σκοπό της συναυλίας αλλά δεν έχουν τη δυνατότητα να την παρακολουθήσουν, μπορούν να αγοράσουν δελτία οικονομικής ενίσχυσης των 20 ευρώ χωρίς θέση, από τα ταμεία του Φεστιβάλ Αθηνών ή από τη Viva.gr.

Τιμές εισιτηρίων:

VIP 60 ευρώ, A’ Ζώνη 45 ευρώ, Β’ Ζώνη 35 ευρώ, Γ’ Ζώνη 25 ευρώ, άνω διάζωμα 20 ευρώ.

Φοιτητικά και 65+ 15 ευρώ.

ΑμεΑ και άνεργοι 10 ευρώ.