«Oσο είμαστε νέοι» στον θερινό

Νέα ώρα προβολής για το υπόλοιπο του καλοκαιριού

Δημοσίευση: 20 Αυγ 2018 15:10

Την αμερικάνικη κομεντί «Όσο είμαστε νέοι» (εκτός προγράμματος) προβάλλει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας, από σήμερα Δευτέρα 20 έως την Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018 στις 9.30 (καινούρια ώρα προβολής), στον θερινό κινηματογράφο «Μπαρμπής Βοζαλής» στον Μύλο του Παππά.

Ο Μπεν Στίλερ και η Ναόμι Γουότς είναι ο Τζος και η Κορνήλια Σρέμπνικ, ένα παντρεμένο μεσήλικο ζευγάρι. Προσπάθησαν να ξεκινήσουν οικογένεια αλλά δεν μπόρεσαν κι αποφάσισαν ότι θα ζήσουν μ’ αυτό. Καθώς ο Τζος δουλεύει στο νέο του ντοκιμαντέρ όμως, είναι προφανές ότι έχει χτυπήσει τοίχο κι ότι κάτι λείπει από τη ζωή τους.

Ο Τζέιμι και η Ντάρμπι από την άλλη, είναι ένα νεαρό, αυθόρμητο ζευγάρι, έτοιμοι και οι δύο ανά πάσα στιγμή να τα παρατήσουν όλα για να ακολουθήσουν ό,τι τους παθιάζει. Για το Τζος, είναι σα να έχει ανοίξει ένα παράθυρο στα νιάτα του- ή στα νιάτα που θα ήθελε να έχει.

Σύντομα οι ανήσυχοι σαραντάρηδες, θα κάνουν στην άκρη τους φίλους τους της ίδιας ηλικίας- μεταξύ των οποίων και ο Beastie Boy Άνταμ Χόροβιτζ– για να ακολουθήσουν τα βήματα των ανέμελων νεαρών. «Πριν γνωριστούμε» παραδέχεται ο Τζος στον Τζέιμι, «τα μοναδικά δύο αισθήματα που είχα ήταν σκεπτικισμός και περιφρόνηση».

Το «Όσο είμαστε νέοι» είναι μια διαγενεακή κωμωδία του Νόα Μπάουμπαχ, για το χρόνο που περνά, τη φιλοδοξία και την επιτυχία, και το πορτρέτο ενός γάμου που δοκιμάζεται από την εισβολή της νιότης.

Καμία ταινία δεν έχει απεικονίσει καλύτερα την αστική κουλτούρα σήμερα: οι μεγαλύτεροι σε ηλικία χρησιμοποιούν iPads και Netflix, ενώ οι νέοι αναζητούν βινύλια και vintage κασέτες.

Γενική είσοδος 4 ευρώ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass