«Αραδοσίβια 2018» στην Ελασσόνα

ΧΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ

Δημοσίευση: 21 Αυγ 2018 15:30

Το Αγροτικό – Εθνογραφικό Μουσείο Αραδοσιβίων Ελασσόνας προγραμματίζει και φέτος τις φεστιβαλικές εκδηλώσεις του, με τίτλο 24ο Διεθνές Μουσικό Πανηγύρι «Αραδοσίβια 2018» καθώς και τη 13η Εκθεση Τοπικών Αγροτικών και Κτηνοτροφικών Προϊόντων το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Αυγούστου, στον υπαίθριο χώρο του Μουσείου.

Οι εκδηλώσεις φέτος είναι αφιερωμένες στη Μακεδονία. Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα περιλαμβάνει ελληνικούς και αλβανικούς χορούς και τραγούδια με διακεκριμένα μουσικοχορευτικά συγκροτήματα από την Αλβανία και την Ελλάδα. Ειδικότερα, συμμετέχουν τα συγκροτήματα των φορέων: Φολκλορικό Συγκρότημα «SHIJAKU» από την Αλβανία, Λαογραφικός Όμιλος Χανίων, Ένωση Ποντίων Ελασσόνας, Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Ριζόμυλου Μαγνησίας «Η Διάπλαση», Μορφωτικός Όμιλος Σερβιών «Τα Κάστρα», Πολιτιστικός Σύλλογος Μανιακίου Φλώρινας, Πολιτιστικός Σύλλογος Σιταριάς Φλώρινας «Νέοι Ορίζοντες», Δίκτυο Καλλιτεχνών και Επιστημόνων Ελασσόνας.

Η παρουσίαση του προγράμματος θα γίνει από την εκπαιδευτικό Ελένη Μπλιούμη. Την επιμέλεια και τον γενικό συντονισμό όλων των εκδηλώσεων έχει ο Δρ. Κοινωνιολογίας Κώστας Σαχινίδης.

Οι εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass