Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το Outer Walls πάει Πινακοθήκη

ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ

Δημοσίευση: 23 Αυγ 2018 16:30

Το Outer Walls αφήνει για λίγο το κέντρο της πόλης και πάει στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα.

Όπως αναφέρουν μεταξύ άλλων οι διοργανωτές το επόμενο event θα πραγματοποιηθεί σε έναν χώρο όπου θα σφραγίσει τον χαρακτήρα και τους στόχους της διοργάνωσης, για ένα πολυμορφικό γεγονός γεμάτο εκπλήξεις, υψηλές ιδέες και καινοτόμες ευαισθησίες, χαρίζοντας ένα ανοιχτό πεδίο ώστε να εφαρμοστούν τέχνες και αντιλήψεις με ένα ξεχωριστό τρόπο προσέγγισης.

Την Κυριακή στις 9 Σεπτεμβρίου από τις 5:30 το απόγευμα αναμένεται να ενσωματωθούν διαφορετικά θέματα με κοινό στόχο, ένα καλύτερο αύριο και μία ακόμη όμορφη ανάμνηση.

Οι Scot Dech και Unickue (It's Raw) θα στιγματίσουν ως διοργανωτές τη βραδιά εκείνη και θα δώσουν το μουσικό χαρακτήρα που διαδίδουν μέσα από μία μεγάλη ποικιλία σύνθετων και ενδιαφέρον κομματιών χωρίς στερεότυπα, άλλοτε χαρούμενα και άλλοτε ιδιόρρυθμα.

Από τις 5:30 μ.μ. – 6:30 μ.μ. ένα τμήμα γιόγκα που θα βρίσκεται εξωτερικά του κτιρίου και θα παρουσιάσει ασκήσεις μέσα από την παράδοση και την ιστορία για σωματική και ψυχική υγεία, ενώ θα μπορεί ελεύθερα ο καθένας να παρευρεθεί και να το παρακολουθήσει. Ο Scot Dech για τον συγκεκριμένο σκοπό θα επιλέξει ambient και οργανική μουσική.

Μια εικαστική παρέμβαση με video art από τον Κωστή Τσιάχα θα προβληθεί στην πρόσοψη του κτιρίου, με ένα θέμα όπου θα επιλέξει ο ίδιος να εκφράσει.

Ο Γιάννης Πέτρου ζωγράφισε για ακόμη μία φορά ένα μοναδικό και εκκεντρικό πόστερ, αποδίδοντας χαρακτηριστικά του ίδιου που τον κάνουν ξεχωριστό.

Τέλος το Kubrick - Pure Social Club και οι ειδικοί πίσω από αυτό θα παρουσιάσουν ένα θεματικό με τροπικά κοκτέιλς για την απόλαυση ιδιαίτερων γεύσεων, μία διαδικασία όπου καθιέρωσαν στη Λάρισα και συνεχώς εξελίσσουν με κορυφαία στιγμή αυτή του Bar Engage - Αγκαζέ.

Σχετικά Άρθρα