Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συναυλία στήριξης στα άτομα με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ «ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ»

Δημοσίευση: 02 Σεπ 2018 15:07

Ο Σύλλογος «Πανθεσσαλική Ένωση Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας (Π.Ε.Α.μ.Σ.Κ.Π)» διοργανώνει με σύμβολο τη δύναμη της αλληλεγγύης μια rock συναυλία την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 8 μ.μ. στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ Λάρισας.

Οσοι βρεθούν στη συναυλία θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου για να μπορεί να συνεχίσει το έργο του και τις πολύτιμες βοήθειες που παρέχει στα μέλη.

Τη συναυλία θα την πλαισιώσει το γνωστό και αγαπημένο συγκρότημα «Εκείνος και Εκείνος» που σχεδόν 30 χρόνια τώρα συντροφεύει το κοινό με τις επιτυχίες του όπου συνεχίζουν να ηχούν αναλλοίωτα στο χρόνο «Τα λόγια κομμάτια», «Είπες», «Χειμωνιάτικα μπαρ», «τα χρώματα», «Δεν θυμάσαι» καθώς και επιτυχίες από τον τελευταίο τους δίσκο. Επίσης θα συμμετέχουν και τρία συγκροτήματα της τοπικής σκηνής οι Distortion, οι Rockώμελο και οι Εναλλάξ που μόλις κυκλοφόρησαν το νέο τους single. Παρουσιάστρια της βραδιάς θα είναι η ραδιοφωνική παραγωγός Καλλιόπη Τσινιαράκη. Τα εισιτήρια θα κοστίζουν 5 ευρώ προπώληση και 7 ευρώ στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας. Τα σημεία προπώλησης είναι τα εξής:

Καφέ Σεϋχέλλες (Κουμουνδούρου 16), Café me (Παναγούλη 20), Café Murphys (Υψηλάντου 2), Café Πόλις (Ρούσβελτ 32).

Την ίδια μέρα και πριν τη μεγάλη συναυλία θα χορέψει η Συν-Χορό. Η ομάδα Συν-Χορό δημιουργήθηκε τον Ιούνιο του 2017 από την Τζένη Ράπτη (παγκόσμια πρωταθλήτρια αγωνιστικού χορού με αναπηρικό αμαξίδιο) και τη Χαρταλάμη Μαριέττα (χορεύτρια, καθηγήτρια φιλόλογο ειδικής αγωγής) και σε συνεργασία με την πρόεδρο της ΠΕαμΣΚ (Πανθεσσαλική Ενωση ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας) κ. Μαρία Κούτσικου, κατάφερε στον έναν χρόνο λειτουργίας να δείξει τη δουλειά της σε πολλά μέρη στην Ελλάδα όπως Λαμία, Θεσσαλονίκη, Δράμα, Λάρισα.

Η ομάδα αποτελείται από τους Ράπτη Τζένη-Μαριέττα Χαρταλάμη-Μαρία Κούτσικου-Ηλιάνα Παπαδοπούλου-Γιάννη Καλτάση.

Στόχος της ομάδας είναι μέσα από την τέχνη του χορού, το κοινό να μπορέσει να κατανοήσει, να αναθεωρήσει και να σεβαστεί τα Δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία.

Συνεργάτες εθελοντές της ομάδας είναι οι Μιχάλης Βακαλούλης (ζωγράφος), Αργύρης Γιουρούκης - εκπαιδευτικός (αφηγητής) Παναγιώτης Δομούζης (φωτογράφος), Κων/νος Περιστερόπουλος (τελειόφοιτος Σχολής Καλών Τεχνών), Βασίλης Λούγγος (δάσκαλος, ζωγράφος, μουσικός), Στέφανος Πάλλας (μουσικός).