Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Δήμος Λάρισας τιμά Τζιαφάλια και Ελί

ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΔΩΛ

Δημοσίευση: 11 Σεπ 2018 15:13

Σήμερα Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, στις 8 μ.μ. και στην αίθουσα συναυλιών του ΔΩΛ θα γίνει η εκδήλωση αναγόρευσης του αρχαιολόγου – επιγραφολόγου Μπρούνο Ελί σε επίτιμο δημότη Λαρισαίων και βράβευσης του επίτιμου εφόρου αρχαιοτήτων Αθανάσιου Τζιαφάλια για τη συνολική προσφορά του στην αποκάλυψη και αναστήλωση των δύο αρχαίων θεάτρων της πόλης μας.

Η απόφαση να τιμηθούν οι δυο αρχαιολόγοι ελήφθη ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο Λαρισαίων στη συνεδρίασή του της 28ης Αυγούστου, μετά από εισήγηση του δημάρχου Απόστολου Καλογιάννη.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει: Ομιλία του δημάρχου Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη για τα δύο τιμώμενα πρόσωπα. Χαιρετισμό από την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Στ. Σδρόλια. Αντιφωνήσεις των κ. Ελί και Τζιαφάλια. Ανάγνωση του ψηφίσματος αναγόρευσης του Μπρούνο Ελί σε επίτιμο δημότη Λαρισαίων και βράβευσης του Αθ. Τζιαφάλια για την προσφορά του από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Τάχο. Επίδοση περγαμηνής στον Μπρούνο Ελί και πλακέτας στον Αθ. Τζιαφάλια από τον δήμαρχο.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με απόδοση στο πιάνο μουσικών κομματιών από τον μαέστρο της Συμφωνικής του ΔΩΛ Χρήστο Κτιστάκη.

Gallery άρθρου