Μουσικό απογευματινό των Φίλων Συμφωνικής

ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΕΨΑΝ ΣΤΙΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 16 Σεπ 2018 17:03

Eνα όμορφο μουσικό απογευματινό πραγματοποίησε ο Σύλλογος Φίλων Συμφωνικής Ορχήστρας στο ξενοδοχείο «Γκραντ Οτελ» πριν από λίγες μέρες. Κατ’ αρχάς η πρόεδρος κ. Νέλλη Βασβατέκη καλωσόρισε τους παρευρεθέντες και έκανε μία αναδρομή στη δράση του Συλλόγου κατά την περσινή μουσική χρονιά τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «η ορχήστρα παρά τις δύσκολες στιγμές που περνάμε εξακολουθεί να χαρίζει ευχάριστες και μαγικές στιγμές.

Ο Σύλλογος προσπαθεί με πολλή αγάπη να στέκεται δίπλα στην ορχήστρα», ενώ κατέληξε λέγοντας ότι «η ορχήστρα και ο Σύλλογός μας θα προσπαθήσουμε και στη νέα καλλιτεχνική χρονιά να γεμίσουμε τις μέρες έντονη, ποιοτική πολιτιστική παρουσία τονώνοντας την πολιτιστική φυσιογνωμία της πόλης μας», ευχαρίστησε δε τους παρευρεθέντες, τον μαέστρο, την ορχήστρα και τις κυρίες του Διοικητικού Συμβουλίου που προσέφεραν εξαιρετικά εδέσματα. Ακολούθησε ο διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Απόστολος Αλεξίου που αναφέρθηκε στην πρώτη συναυλία που θα γίνει στις 30 Σεπτεμβρίου με συμμετοχή της γυναικείας χορωδίας InDonnation του Δημοτικού Ωδείου και χορωδίας γερμανικής μουσικής σχολής που θα συμπράξει με τη Συμφωνική μας και σολίστα Γερμανό πιανίστα. Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο μαέστρος Χρήστος Κτιστάκης που ενημέρωσε για το πρόγραμμα της νέας συμφωνικής χρονιάς το οποίο ξεκινά την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου. Το μουσικό πρόγραμμα τραγούδησαν η Ελένη Μιχαλέ και ο Χρήστος Ζαχαρίας, στο πιάνο συνόδευε ο Χρήστος Κτιστάκης που χάρισαν στους παρισταμένους μία όμορφη περιπλάνηση στη μουσική του Μάνου Ελευθερίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass