Αυλαία για την Εκστρατεία Ανάγνωσης στη Νίκαια

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης

Δημοσίευση: 17 Σεπ 2018 15:36

Έκλεισε με ιδιαίτερη επιτυχία το πρόγραμμα της δημοτικής βιβλιοθήκης Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ με τον τίτλο «Αγαπημένα Δεδομένα: παρατηρώ και μετρώ τον κόσμο».

Η βιβλιοθήκη συμμετείχε φέτος, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία για την προώθηση της Ανάγνωσης και της Δημιουργικότητας, της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος που αφορά σε παιδιά ηλικίας 6 -12 ετών.

Στη γιορτή της λήξης ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ Αχιλλέας Χατζούλης αφού ευχαρίστησε τους εθελοντές για το σημαντικό έργο που προσφέρουν τόνισε ότι «…η βιβλιοθήκη είναι ένας χώρος συνώνυμος της γνώσης και της εμπειρίας, της δημιουργικότητας και της δημιουργίας. Στην καλοκαιρινή εκστρατεία υλοποιήθηκαν μια σειρά εργαστηρίων που επικεντρώθηκαν μεταξύ άλλων στην παρατήρηση, στην καταγραφή, στην ερμηνεία και στην αξιολόγηση γεγονότων, φαινομένων και συμπεριφορών. Ο Δήμος Κιλελέρ και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού βρίσκεται πάντα στο πλευρό της δημοτικής βιβλιοθήκης αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε ενέργειά της. Η επιτυχία των εγχειρημάτων της αποδεικνύεται τόσο από το μεγάλο αριθμό των παιδιών που συμμετέχουν στις δράσεις όσο και από το άριστο αποτέλεσμα που παράγεται».

Την τελετή λήξης του προγράμματος παρακολούθησε το μέλος του ΤΣ της ΔΕ Νίκαιας Γιώργος Ψαρούλης και η υπεύθυνη της δημοτικής βιβλιοθήκης Ανθή Μπλιάτσιου οι οποίοι ευχαρίστησαν την ομάδα εθελοντριών για τη σημαντική συνεισφορά τους στην επιτυχία του όλου εγχειρήματος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass