Παραστάσεις για παιδιά στον Μύλο

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Δημοσίευση: 27 Σεπ 2018 15:01

Με τρεις παραστάσεις αφιερωμένες στο παιδικό κοινό -οι δύο εκ των οποίων με παιδιά επί σκηνής- οδεύει προς τη λήξη του ο 5ος Μύλος Παραστατικών Τεχνών, που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, υπό τον καλλιτεχνικό συντονισμό του ΣΜουΘ.

Σήμερα Πέμπτη στις 7.30 μ.μ. η ομάδα Μαρμίτα φέρνει τα… «ΑπόΝερά» της στο Κουκλοθέατρο του Μύλου. Με στόχο να μας κάνει να αναρωτηθούμε και να προβληματιστούμε σχετικά με το μείζον πρόβλημα του νερού, η ομάδα Μαρμίτα συγκέντρωσε ιστορίες από όλο τον κόσμο, και, με όχημα την τέχνη του Κουκλοθεάτρου και του Θεάτρου Σκιών, μας καλεί σ’ ένα ταξίδι σ’ έναν κόσμο που διψάει για καθαρό νερό, για ζωή, για γνώση, για παιχνίδι, για ελπίδα.

Το Σαββατοκύριακο θα έχει την τιμητική της η αγαπημένη συγγραφέας παιδικού θεάτρου Ξένια Καλογεροπούλου, με δύο δικά της έργα, τον «Οδυσσεβάχ» και «Το Σκλαβί» στο Θέατρο του Μύλου.

Τις περιπέτειες του «Οδυσσεβάχ» θα παρουσιάσουν μεθαύριο Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στις 8.30 μ.μ. οι μαθητές της θεατρικής ομάδας της Σχολής Χορού «Έκφραση» από την Αγιά. Δρακοκύκλωπες, λωτοφάγοι, πειρατές, σειρήνες, γοργόνες, η μάγισσα Κιρκίλα, η πριγκίπισσα Λαριζάντ, και το πλήρωμα του Οδυσσεβάχ μας προσκαλούν σε μια ανακατεμένη περιπέτεια "αληθινοψεύτικη αλλά μοναδική", με προορισμό την Ιθαγδάτη!

Τέλος, την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στις 8.30 μ.μ., η εφηβική θεατρική ομάδα του «Σκηνοβάτη» κλείνει την αυλαία του 5ου Μύλου Παραστατικών Τεχνών με την παράσταση «Το Σκλαβί». Η ομάδα του Σκηνοβάτη περπάτησε στα μονοπάτια του παραμυθιού, συνάντησε τους ήρωές του, άκουσε τους χτύπους της καρδιάς τους, γέλασε, έκλαψε, πόνεσε μαζί τους, μίλησε τις λέξεις τους και τώρα πια είναι έτοιμη να μας πει την ιστορία τους, την ιστορία του βασιλόπουλου που αναζητά τη βασιλοπούλα που ερωτεύτηκε από μια ζωγραφιά, με τη συνοδεία του νόθου αδερφού του, γιου μιας σκλάβας…

Η είσοδος σε όλες τις παραστάσεις είναι δωρεάν.

Για κρατήσεις θέσεων: 2410 614449 (καθημερινά 10:00-14:00)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass