«Δε θέλω άλλους εθελοντές, θέλω φίλους»

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ Ή ΠΩΣ ΝΑ ΝΤΥΣΕΤΕ ΕΝΑΝ ΕΛΕΦΑΝΤΑ» ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ

Δημοσίευση: 30 Σεπ 2018 15:56

Η παράσταση «Ο Άνθρωπος Ανεμιστήρας ή Πώς να Ντύσετε έναν Ελέφαντα» της ομάδας Εν Δυνάμει, που συγκίνησε με την ευθύτητά της θεατές σε όλη την Ελλάδα, παρουσιάζεται στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης στις 5, 6, και 7 Οκτωβρίου στις 9 το βράδυ σε συνεργασία με το Θεσσαλικό Θέατρο.


Η παράσταση είναι βασισμένη σε μια σειρά από καθημερινές, «ξεχωριστές» ιστορίες για την αναπηρία, τη διαφορετικότητα και τους ανθρώπους γύρω από αυτήν. Όλα τα στιγμιότυπα που διαρθρώνουν την αφήγηση της παράστασης είναι εμπνευσμένα από τις αληθινές ιστορίες των ανθρώπων που τις αναπαριστούν.
Η ομάδα Εν Δυνάμει είναι μια ομάδα νέων καλλιτεχνών με και χωρίς αναπηρία. Πρόκειται για ένα σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα το οποίο δε λαμβάνει καμία μορφή κρατικής ή ιδιωτικής επιχορήγησης για τις δράσεις του. Ιδρύθηκε από την Ελένη Δημοπούλου και τη Μαρία Ιωαννίδου το 2008 στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να στηρίξει και να διευκολύνει τα μέλη της να ενταχθούν ισότιμα στο κοινωνικό σύνολο.
Τιμές εισιτηρίων. Γενική είσοδος: 10 ευρώ. Μειωμένο (Φοιτητικό, Ανέργων, Ομαδκό, Άνω των 65, Πολυτέκνων): 8 ευρώ. ΑμεΑ: Δωρεάν.
Προπώληση: Στα γραφεία του Θεσσαλικού Θεάτρου (Κτήριο του Μύλου, Γεωργιάδου 53, 2ος όροφος, καθημερινές: 10 π.μ. -1 μ.μ.) και στο βιβλιοπωλείο Καλτσάς (Παπαναστασίου 57, ώρες καταστημάτων).
Τις ημέρες των παραστάσεων, από τα ταμεία του αμφιθεάτρου της Δημοτικής Πινακοθήκης, δύο ώρες πριν από την έναρξη της παράστασης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass