ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Αλκαζάρ

Δημοσίευση: 22 Ιουλ 2008 3:10 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:21
 Καλοκαίρι χωρίς συναυλίες δεν γίνεται και αύριο το βράδυ το Αλκαζάρ θα πλημυρίσει με τραγούδια και ήχους αγαπημένους σε μια από τις μεγαλύτερες συναυλίες με τη μοναδική Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Γύρω στις 9.30 η κορυφαία ερμηνεύτρια θα ανεβάσει τους Λαρισαίους κάθε ηλικίας στο ωραιότερο σημείο. Πλαισιωμένη από τους μουσικούς η γνωστή καλλιτέχνιδα θα δώσει για μια ακόμη φορά μια μουσικοχορευτική παράσταση μόνο όπως η ίδια ξέρει. Μαζί της θα βρίσκεται ο νεαρός ταλαντούχος συνθέτης και ερμηνευτής Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, που υπογράφει κάποια από τα ωραιότερα τραγούδια του τελευταίου της άλμπουμ που ο κόσμος τόσο αγάπησε.
Ύστερα από μία σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων στο Μύλο της Θεσσαλονίκης και στο «ωραιότερο σημείο» της Αθήνας, στην Πλάκα, στον ιστορικό «Ζυγό» η Άλκηστις ταξιδεύει στην Ελλάδα σε live εμφανίσεις με τα νέα της τραγούδια αλλά και μεγάλες επιτυχίες από παλαιότερες δισκογραφικές της δουλειές.
Η αφετηρία των συναυλιών για το φετινό καλοκαίρι δόθηκε στην Τεχνόπολη και μετά από μία άκρως επιτυχημένη χειμερινή σεζόν σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα και ένα πλατινένιο άλμπουμ, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ετοιμάζεται ταξιδεύει «στα ωραιότερα σημεία» της Ελλάδας συνεχίζοντας να μαγεύει ολόκληρη την Ελλάδα μέσα από μια δυναμική καλοκαιρινή περιοδεία.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass