Η «Εστουδιαντίνα Νέων» στην Αγιά

Δημοσίευση: 23 Ιουλ 2008 2:04 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:23
 (Γραφείο «Ε» στην Αγιά)
Στo πλαίσιo των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Αγιάς, θα εμφανιστεί την προσεχή Κυριακή 27 Ιουλίου, στις 9:30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία της κωμόπολης, η πολλά υποσχόμενη ορχήστρα «Εστουδιαντίνα Νέων» που προτείνει ένα εναλλακτικό είδος μουσικής για τη νεολαία. Πρόκειται για ένα ευέλικτο σχήμα, το οποίο διατρέχει όλους τους δρόμους τής ελληνικής μουσικής ξεκινώντας από την παραδοσιακή μουσική και καταλήγοντας στο έντεχνο ελληνικό τραγούδι. Το μουσικό της ταξίδι ξεκινά από τη Σμυρναίικη ανώνυμη δημιουργία και μέσα από τις μουσικές τής Ελλάδας και της Μεσογείου καταλήγει στην έντεχνη ελληνική μουσική. Το 2007 η «Εστουδιαντίνα Νέων» έβγαλε τον πρώτο της δίσκο, «Το πρώτο ταξίδι», σε παραγωγή ΕΚΠΟΛ Μαγνησίας, ενώ στο πλαίσιο των συναυλιών της συνεργάζεται με σημαντικά ονόματα, όπως ο Χρόνης Αϊδονίδης και η Αρετή Κετιμέ, εμφανιζόμενη ταυτόχρονα σε εκπομπές της κρατικής τηλεόρασης και στο επετειακό 30ό River Party Καστοριάς. Κοινό σημείο αναφοράς είναι η αγάπη και το μεράκι για την ελληνική παραδοσιακή μουσική, αλλά και η αναζήτηση νέων δρόμων έκφρασης.
Η «Εστουδιαντίνα Νέων» αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της «Εστουδιαντίνας» Νέας Ιωνίας, ένα δημιούργημα του καλλιτεχνικού της διευθυντή, Ανδρέα Κατσιγιάννη. Τα 15 μέλη της ορχήστρας, οι τραγουδιστές Μαρία Δελληγιάννη, Θοδωρής Καζάκος, Ευγενία Μαυρομάτη και ο Απόστολος Μόσιος, για τρεις ώρες θα ταξιδέψουν το κοινό, νεανικό και μη, με τη μουσική και τη φρεσκάδα τους. Την εμφάνιση του σχήματος επιμελούνται οι Νίκος Μπάιμπας και Νίκος Παπαθανασίου.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass