ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΠΥΡΓΟ ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ

Επιτυχής η έκθεση «Βήματα στο Φως»

Δημοσίευση: 09 Αυγ 2008 11:30 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:28
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής στον Ελληνόπυργο με τίτλο «Βήματα στο Φως» που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελληνόπυργου και στην οποία παρουσίασαν έργα τους οι ζωγράφοι Γιώργος Σταθόπουλος και Ευαγγελία Ιωάννου Σιώμου. Στη σύντομη ομιλία του ο πρόεδρος του οργανωτή Συλλόγου κ. Παύλος Σιούφας αναφέρθηκε στην προσπάθεια του συλλόγου να καταστεί ο Ελληνόπυργος πολιτιστικό κέντρο Θεσσαλίας καθώς και στο έργο και στη ζωή των δύο ζωγράφων. Έπειτα μίλησε ο εκπρόσωπος του σεβασμιότατου μητροπολίτη Καρδίτσας π. Δημήτριος Θεοδωρόπουλος, ο οποίος και ευλόγησε το θαυμάσιο έργο του Συλλόγου. Επίσης, ο βουλευτής Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Τσιάρας μαζί με τον π. Δημήτριο, τον κ. Π. Σιούφα έκοψαν την κορδέλα των εγκαινίων μαζί με τον κόσμο που παρευρέθηκε για να παρατηρήσει τα έργα των δύο σημαντικών δημιουργών.
Συνεχίζονται επίσης, οι ετοιμασίες για τη μεγάλη πανηγυρική εκδήλωση που θα γίνει στον Ελληνόπυργο τη Δευτέρα στις 11 Αυγούστου στις 6.30 μ.μ.. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Δημήτρη Σιούφα και πραγματοποιείται με αφορμή τα εκατόν πενήντα χρόνια από την ανέγερση του Ναού της Αγίας Παρασκευής, προστάτιδας του Ελληνόπυργου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πανηγυρικό εσπερινό, ύμνους από τη Βυζαντινή Χορωδία «Άγιος Σεραφείμ» του Μουσικού Ομίλου «Αρίων», ομιλίες του σεβασμιότατου μητροπολίτη κ.κ. Κύριλλου, του προέδρου της Βουλής κ. Δ. Σιούφα και τιυ δικηγόρου κ. Θ. Σιούφα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass