ΣΤΙΣ 29, 30 ΚΑΙ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Τριήμερο μουσικό φεστιβάλ

* Στο Κηποθέατρο

Δημοσίευση: 19 Αυγ 2008 2:50 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:30
Η «Νο Budget Τeam» και η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. 1964 συνδιοργανώνουν για τρίτη φορά ένα τριήμερο μουσικό φεστιβάλ το οποίο θα λάβει χώρα στις 29, 30 και 31 Αυγούστου στο Κηποθέατρο του Αλκαζάρ και καλύπτει ένα ευρύ μουσικό χώρο της αγγλόφωνης κυρίως ελληνικής σκηνής. Το εγχείρημα αποτέλεσε μια πρωτόγνωρη απόπειρα για τα δεδομένα της πόλης και φιλοδοξία των οργανωτών το καθιέρωσε σαν ετήσιο θεσμό συνδυάζοντας την πρόταση πολιτιστικών διεξόδων στους νέους της περιοχής με χρήσιμες φιλανθρωπικές προσφορές. Σημειώνεται ότι τα έσοδα του τριημέρου από το συμβολικό εισιτήριο θα διατεθούν στο Σύλλογο Καρκινοπαθών Λάρισας. Πιο συγκεκριμένα, το ημερήσιο εισιτήριο κοστίζει πέντε ευρώ και οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 10 μ.μ. Το γενικότερο καλλιτεχνικό πλαίσιο του φεστιβάλ έχει αναλάβει η «No Budget Team» η οποία είναι μία πολιτιστική μη κερδοσκοπική ομάδα Λαρισαίων. Σχηματίστηκε το Νοέμβριο του 2005 χάρη στην αγάπη των μελών της για την εγχώρια μουσική σκηνή και μέχρι σήμερα έχει αναλάβει με επιτυχία την οργάνωση αρκετών συναυλιών στην πόλη της Λάρισας. Μερικά από τα σχήματα με τα οποία συνεργάστηκε η «No Budget Team» είναι τα εξής: «Χειμερινοί Κολυμβητές», «Astyplaz», «Engine-V», «Nightstalker, «Film», «Deus Ex Machina», «Nomads», «Rotting Christ», «Mikro», «Earthbound κ.ά. Στις 30 Αυγούστου εμφανίζονται οι «Infidelity», ένα γκρουπ από το Κιλκίς που κινείται στο χώρο του μελωδικού εναλλακτικού ροκ, με δισκογραφική παρουσία που έκανε αίσθηση, οι «5 Star Hotel» μια μπάντα από τη Θεσσαλονίκη που παίζει indie pop με αγγλικό στίχο, οι «63 High» από τη Θεσσαλονίκη και παίζουν μία μίξη από punk, ska και reggae. Μόλις κυκλοφορήσαν το δεύτερο CD τους στη δική τους ανεξάρτητη εταιρία Plagiarism records. Αποτελούνται από τέσσερα μέλη, έναν τρομπονίστα και περιστασιακά εμφανίζονται με έναν MC και οι «Panx Romana» είναι από τα πιο παλιά ελληνικά group. Έχουν κυκλοφορήσει πέντε δίσκους μέχρι σήμερα και η μουσική τους μπορεί να χαρακτηριστεί punk'n'roll.
Η δεύτερη μέρα είναι αφιερωμένη στο εναλλακτικό ροκ και περιλαμβάνει τους: «Coin» από την Καβάλα παίζουν garage με στοιχεία post punk. Οι «Bullets» από τη Θεσσαλονίκη παίζουν από το 1988 underground-trash 50΄s rockabilly. Οι «Cyanna» με μουσική rock ΄n΄roll – electro και οι «Fleshtones» από τη Νέα Υόρκη παίζοντας Super Rock. Τέλος η τρίτη και τελευταία μέρα θα καλύψει ένα μεγάλο φάσμα του σκληρού ήχου με τους: «Spitback» μπάντα από τη Λάρισα, τους «Νeed» από την Αθήνα με μουσική progressive metal, τους «Karro» από τη Λάρισα με metal στοιχεία και μελωδικά φωνητικά και τους «Thresshold», μια αγγλική μπάντα που έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass