ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟΚΑΜΠΟ

Στο φως του φεγγαριού

Δημοσίευση: 29 Αυγ 2008 3:23 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:33
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση «Στο φως του φεγγαριού - Με θέα το Αιγαίο» στον Αγιόκαμπο, που οργάνωσε ο Περιβαλλοντικός Μορφωτικός Σύλλογος του δημοτικού διαμερίσματος Σκήτης, σε συνεργασία με τη Νομαρχία Λάρισας, τη Διεύθυνση Πολιτισμού, τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό της Νομαρχίας και το Αστεροσκοπείο Λάρισας.
Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στο αυγουστιάτικο φεγγάρι και τη θάλασσα. Από νωρίς άρχισε η προσέλευση του κόσμου στην ανάπλαση της παραλίας του Αγιοκάμπου. Τα τηλεσκόπια ήταν στημένα από το Αστεροσκοπείο και τους «φίλους του έναστρου ουρανού της αστροπαρατηρησιακής ομάδας Λάρισας» και περίμεναν τον κόσμο να δει τη διαδρομή του φεγγαριού. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την πρόεδρο του Συλλόγου, η οποία ευχαρίστησε τους συνεργάτες της εκδήλωσης και το νομάρχη Λάρισας κ. Λουκά Κατσαρό, ο οποίος αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον και τον αγώνα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης για την προβολή και την ανάπτυξη των παραλίων του νομού Λάρισας. Ακολούθησε το Θεατρικό Αναλόγιο με κείμενα και ποίηση για τη θάλασσα με τις ηθοποιούς Θεοδώρα Μουκούλη και Χρυσούλα Χρήστου και τους φιλολόγους Χρήστο Αλμυρούλη και Θανάση Κριτσινιώτη. Η βραδιά έκλεισε με τα παραμύθια και τις υπέροχες μουσικές τού Λουδοβίκου των Ανωγείων και των συνεργατών του, που κυριολεκτικά μάγεψαν το κοινό και καταχειροκροτήθηκαν. Η εκδήλωση άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και συζητιέται ακόμη.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass