ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

«Πανσέληνος Έρωτας» στον Τύρναβο

* ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2008 2:52 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:34
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Μια ξεχωριστή μουσικοθεατρική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου στις 8.30 μ.μ. στον υπαίθριο χώρο του αρχοντικού Καράσσου στον Τύρναβο από τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Τυρνάβου.
Πρόκειται για μια σπονδυλωτή παράσταση που έχοντας ως βασική θεματολογία τον έρωτα κάνει αναφορές σε δρώμενα και τραγούδια σε σχέση με αυτό το θαυμάσιο ανθρώπινο συναίσθημα.
Η παράσταση περιλαμβάνει αποσπάσματα από τον Ερωτόκριτο του Β. Κορνάρου, ποίηση του νομπελίστα Οδ. Ελύτη, απόσπασμα από το «Τελευταίο Αντίο» του Β. Βασιλικού, δρώμενο από τον «Ματωμένο Γάμο» του Λόρκα, ποίηση Κ. Καβάφη, ηχητικά αποσπάσματα από το «Άσμα Ασμάτων», ποίηση Κ. Καβάφη από την Έλλη Λαμπέτη καθώς επίσης τραγούδια που γράφτηκαν από σπουδαίους δημιουργούς όπως ο Μάνος Χατζηδάκις, ο Μάνος Λοΐζος κ.ά.
Η πρόεδρος του πολιτιστικού οργανισμού Δήμου Τυρνάβου κ. Βάσω Εξάρχου δήλωσε: «Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις καλό είναι να χαρακτηρίζονται από διαφορετικότητα και να ξεφεύγουν από καθιερωμένα στεγανά. Έχουμε τη θέληση να κάνουμε ενδιαφέρουσες παραστάσεις που θα δώσουν το στίγμα της πολιτιστικής μας προσπάθειας. Πιστεύω πως ο κόσμος της πόλης μας θα στηρίξει αυτή την παράσταση με την παρουσία του».
Η σκηνοθετική επιμέλεια και η επιλογή των κειμένων είναι του Στέλιου Ντικούλη ενώ συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Βασιλική Δούφα (αφηγήτρια κειμένων), Ελένη Κατσιμπέρη (μονόλογος ηλικιωμένης), Αλεξάνδρα Γελαλή (ανάγνωση παραμυθιού για την αγάπη), Δημήτρης Βούζας και Δάφνη Δελιγιάννη (ερμηνεύουν απόσπασμα από το «Ματωμένο Γάμο» του Λόρκα), Δημήτρης Θεοδωράκης (ανάγνωση από το «Τελευταίο Αντίο» του Β. Βασιλικού) Έλενα Γραβάλου (ανάγνωση κειμένου για τον έρωτα σε κείμενο Στ. Ντικούλη) Δημήτρης Μπουρνάκας (ερμηνεία αποσπάσματος από τον «Ερωτόκριτο» του Β.Κορνάρου).
Μουσικοί. Τραγούδι: Έλενα Γραβάλου, Οτίλια, κιθάρα-φωνή Δημήτρης Μπουρνάκας, πλήκτρα φωνή Θέμης Κοποαρανίδης, μπάσο Θέμης Παπαευθυμίου, ντράμς Νίκος Τζιτζιλόνης, μπουζούκι Βαγγέλης Τσαπλές.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass