ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Πολυμορφία ήχων από το Δ. Ζερβουδάκη

Δημοσίευση: 13 Σεπ 2008 3:01 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:38
Ένας βιωματικός Έλληνας τραγουδοποιός από τη Θεσσαλονίκη τραγουδά στη Λάρισα τη Δευτέρα στις 9 μ.μ. στο Κηποθέατρο. Κατεξοχήν καλλιτέχνης «συναυλίας», καταθέτει μια ζωντανή πολυμορφία ήχων και χρωμάτων με τη μουσική και τα τραγούδια του, αλλά και μια ζωντανή στάση και θέση για την ίδια τη ζωή μέσα από αυτά. Έχοντας μαζί του μια σταθερή ομάδα φίλων μουσικών, διεγείρει το συναίσθημα και την επικοινωνία, με τραγούδια που αγαπήθηκαν μέσα στα χρόνια. Ο έρωτας εναλλάσσεται με την αμφισβήτηση, η λύπη με τη χαρά, το ταξίδι με τον προορισμό. Η συναυλία περιλαμβάνει τραγούδια από το σύνολο των δέκα δισκογραφικών του προτάσεων καθώς και επιλεγμένες διασκευές και αποδώσεις τραγουδιών που αντιλαμβάνεται σαν σημεία αναφοράς από την αρχή της πορείας του μέχρι και σήμερα. Αφορμή για τη συνεύρεση, αποτελεί εκτός των άλλων, η τελευταία δισκογραφική πρόταση του Δημήτρη Ζερβουδάκη με γενικό τίτλο «Στα χαμηλά και στα ψηλά» που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2006 από το «POLYTROPON». Μαζί του θα βρεθούν επί σκηνής ο Αποστόλης Δημητρακόπουλος-τραγούδι- κιθάρες, Έλσα Μουρατίδου - τραγούδι, Χρήστος Τσαπράζης - ηλεκτρικό μπάσο,Νίκος Ψοφογιώργος – τύμπανα, Διαμαντής Καραγιαννακίδης-πιάνο, Βασίλης Καραμάλης – μπουζούκι τρίχορδο.
Στη συναυλία συμμετέχει επίσης και συγκρότημα παραδοσιακής μουσικής με Λαρισαίους καλλιτέχνες. Στο σχήμα βρίσκονται οι: Θ. Ρούμπος στο βιολί, Κ. Δεδούσης στο κλαρίνο, Κ. Παπαδημητρίου στο λαούτο, Κ. Τσόκα στα κρουστά. Επίσης, θα εμφανιστεί ο 17χρονος Λαρισαίος Ευριπίδης Μπέκος, ο οποίος συμμετέχει στο νέο cd του Ζερβουδάκη. Εισιτήρια διατίθενται στα γραφεία της ΔΕΤΠΟΛ, Ανθίμου Γαζή 31, 1ο όροφος και στα δισκοπωλεία «Μelody» και «Serious». Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2410-537.074.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass