«ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2008» στην Ελασσόνα

Δημοσίευση: 03 Οκτ 2008 3:17 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:44
ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε») - Του Γιάννη Μουκίδη
Στo πλαίσιo των εορταστικών εκδηλώσεων για την 96η επέτειο απελευθέρωσης της Ελασσόνας από τον τουρκικό ζυγό, o Δήμος Ελασσόνας και η Δ.Ε.Π.Τ.Α.Κ.ΑΛ. διοργανώνουν σε συνεργασία με φορείς και συλλόγους της πόλης, πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις, «Ελευθέρια 2008», από αύριο Σάββατο 4 Οκτωβρίου μέχρι την Κυριακή 12 Οκτωβρίου.
Σε ό,τι αφορά τις πολιτιστικές εκδηλώσεις:
Σήμερα, Παρασκευή 3 Οκτωβρίου, στις 9:30 το βράδυ, στην νέα αίθουσα θεάτρου του Πνευματικού Κέντρου Ελασσόνας, θα πραγματοποιηθεί θεατρική παράσταση με τον τίτλο «Ποιος έφαγε το μήλο τελικά;», σε σκηνοθεσία της Ελασσονίτισσας γνωστής ηθοποιού – σκηνοθέτη Χριστίνας Γκόλια, που για πρώτη φορά παρουσιάζει δική της σκηνοθετική δουλειά στην Ελασσόνα. Να σημειωθεί ότι η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Την Κυριακή 5 Οκτωβρίου, στις 8 το βράδυ, στην κεντρική πλατεία Ελασσόνας θα πραγματοποιηθεί συναυλία Φιλαρμονικών με τις ορχήστρες του Δήμου Ελασσόνας και του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας.
Τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου(ανήμερα του εορτασμού της επετείου απελευθέρωσης), στις 7.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία Ελασσόνας θα πραγματοποιηθεί συνάντηση παιδικών χορευτικών συγκροτημάτων με τις χορευτικές ομάδες της Δ.Ε.Π.Τ.Α.Κ.ΑΛ. του Δήμου Ελασσόνας, της Ακαδημίας Έρευνας Παραδοσιακών Χορών, της Ένωσης Ποντίων Ελασσόνας και της Λαογραφικής - Αρχαιολογικής Εταιρείας Ελασσόνας, που θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass