ΑΠΟ 27 ΕΩΣ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

«Opennights» στο ΟΥΗΛ

Δημοσίευση: 25 Νοε 2015 0:12

 

H ομάδα χοροθεάτρου «OFF ART», το Europe Direct της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών και το Σωματείο Εικαστικών «8», διοργανώνουν το 1o «OPEN NIGHTS», με παραστάσεις που θα πραγματοποιηθούν από την Παρασκευή 27 έως την Κυριακή 29 Νοεμβρίου στις 9.30 το βράδυ, σε ολόκληρο τον ισόγειο χώρο του θεάτρου ΟΥΗΛ(Κουμουνδούρου και Ανθίμου Γαζή), ενώ η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό έως τις 2 Δεκεμβρίου. Ο τίτλος του είναι «HOME» και θα είναι η πρώτη παρουσίαση της πρότασης της ομάδας, προς τη «Λάρισα υποψήφια Πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021». Μια σειρά από εικαστικά έργα συνομιλούν με το χορό και τη μουσική, σε μια δια-καλλιτεχνική παράσταση, που διερευνά την έννοια της εστίας και δημιουργεί ένα ποιητικό ταξίδι για τον θεατή.

Είσοδος δωρεάν με σειρά προτεραιότητας, στο ΟΥΗΛ από τις 7 το απόγευμα, τις ημέρες των παραστάσεων. Αριθμός θεατών περιορισμένος. Πληροφορίες στο 6932853971. Η έκθεση θα είναι ανοιχτή 6 το απόγευμα έως τις 9.30 το βράδυ από τις 27 Νοεμβρίου έως και τις 2 Δεκεμβρίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass