ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ «ΥΠΑΤΙΑ» ΣΤΙΣ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Φιλανθρωπική καλλιτεχνική εκδήλωση

Δημοσίευση: 26 Νοε 2015 8:59

 

Ο Σύλλογος Ιστορίας Τέχνης και Πολιτισμού, το νεοσύστατο Κέντρο Πολιτισμού «ΥΠΑΤΙΑ», πραγματοποιούν εκδήλωση ζωγραφικής, μουσικής και ποίησης την ερχόμενη Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου στις 7.30 το βράδυ στο χώρο του «Paserella». Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν έργα του εικαστικού Λάμπρου Γιώτη με θέμα «Εικαστική Προπαγάνδα», θα διατίθεται προς πώληση η ποιητική συλλογή «Φεγγαρόστρατα» και τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν σε συλλόγους ΑμΕΑ. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με μουσική δωματίου. Η εκδήλωση είναι μια γιορτή αλληλεγγύης, για παιδιά και μεγάλους με ειδικές ανάγκες , μια γιορτή για μια πόλη πιο λειτουργική και φιλική πρός τους ανθρώπους αυτούς.Ο πολιτισμός στέκει αρωγός στην προσπάθεια της λειτουργίας των θεσμών. Ο σύλλογος Ιστορίας τέχνης και πολιτισμού με το κέντρο πολιτισμού «ΥΠΑΤΙΑ» στέκουν πυλώνες και σ’ αυτήν την προσπάθεια. Ένας απο τους στόχους της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση και η ψυχαγωγία παιδιών και γονέων, θίγοντας και θέματα ταμπού με διακριτικότητα πάντα και σεβασμό αλλά και η συγκέντρωση των εσόδων για την ενίσχυση συλλόγων που έχουν πραγματική ανάγκη.

Με ανακοίνωση του ο σύλλογος αναφέρει ότι ξεκινά τις εκδηλώσεις

με σκοπό την τοποθέτηση ραμπών σε κομβικά σημεία της πόλης της

Λάρισας κάνοντας την πιο λειτουργική ,πιο ανθρώπινη γιατί αν μη τι άλλο μια πόλη σαν τη Λάρισα δεν θα έπρεπε να υστερεί σε σχέση με άλλες ευρωπαικές χώρες ως προς τον σεβασμό των ΑΜΕΑ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass