ΜΕ ΤΟ «ΤΡΕΛΟ…ΤΡΕΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΑΪΝΣΤΑΪΝ» ΚΑΙ ΤΙΣ «ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΙΝΟΚΙΟ»

Σαββατοκύριακο με παιδικές παραστάσεις

Δημοσίευση: 26 Νοε 2015 8:30

 

Κάθε Σάββατο στις 6 το απόγευμα για τα παιδιά Δημοτικού & Γυμνασίου στο «Θέατρο Τεχνών» Λάρισας (Τ. Βελησσαρίου & Πηνειού 9, τηλέφωνο: 2410-534313), δίνονται παραστάσεις με: «Το τρελό… τρελό Ταξίδι του Αϊνστάιν» του Γιάννη Καλατζόπουλου, σε σκηνοθεσία του ίδιου, μουσική του Γιούρι Στούπελ, σκηνικά Στέλιου Μπουρλή, και χορογραφίες της Αγγελικής Σαρήογλου. Και κάθε Κυριακή στις 12 το μεσημέρι και 3 το απόγευμα, δίνονται παραστάσεις για τα νήπια και τις δύο πρώτες τάξεις του Δημοτικού με το έργο «Οι περιπέτειες του Πινόκιο» του Παναγιώτη Σουπιάδη. Η τιμή του εισιτηρίου για παιδιά και γονείς είναι μόνο 5 ευρώ.

Τις δύο έξοχες και άκρως «διδακτικές» αυτές παραστάσεις έχουν ήδη παρακολουθήσει οργανωμένα, συνολικά πάνω από 20 Σχολεία της Λάρισας και της περιοχής και έχουν ήδη κλείσει, μέχρι και τις παραμονές των Χριστουγέννων. Τους 10 ρόλους του έργου «Το τρελό… τρελό Ταξίδι του Αϊνστάιν» ερμηνεύουν εξαιρετικά οι ηθοποιοί: Δημήτρης Φωτίου, Βασίλης Σακκάς, Μαρία Ανδρίτσου, Φένια Καλατζή και Μαριάννα Σταυροπούλου.

Οι τιμές των εισιτηρίων για της παραστάσεις κοινού κάθε Σάββατο είναι: 5€, ενώ για τις οργανωμένες μαθητικές παραστάσεις: 4€ για κάθε μαθητή. Τους 15 και πλέον ρόλους και ήρωες της εκπληκτικής Περιπέτειας του Πινόκιο ερμηνεύουν με πολύ-πολύ μεράκι και ταλέντο οι ηθοποιοί: Παναγιώτης Σουπιάδης, Έλενα Γράβαλου, Ειρήνη Σιδηροπούλου, Δημοσθένης Χαρούλης και Όλγα Οικονόμου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass