ΑΠΟ 6 ΕΩΣ ΚΑΙ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Η μέθοδος Γκρόνχολμ

Δημοσίευση: 30 Νοε 2015 9:10

 

Ένα από τα πιο σημαντικά έργα της σύγχρονης δραματουργίας «Η μέθοδος Γκρόνχολμ» του πολυβραβευμένου Καταλανού θεατρικού συγγραφέα Jordi Galceran, θα παρουσιάσει ο ερασιτεχνικός σύλλογος φίλων θεάτρου «Αυλαία» στις 6, 7 και 8 Δεκεμβρίου και ώρα 9.15 το βράδυ στο Stage-Λάρισα, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Το έργο μιλά για τη σκληρότητα που επικρατεί στις εργασιακές σχέσεις και ειδικότερα σ’ αυτών των πολυεθνικών εταιριών.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Παρακολουθούμε τους τελευταίους τέσσερις υποψήφιους, που διεκδικούν μια διευθυντική θέση στελέχους σε μια πολυεθνική εταιρεία και οι οποίοι συμμετέχουν στην τελική φάση της διαδικασίας επιλογής.

Παρουσιάζεται μπροστά μας μια άκρως ανταγωνιστική κατάσταση όπου όλα τα μέσα θεμιτά και αθέμιτα επιτρέπονται. Ο αγώνας του σημερινού ανθρώπου για την κατάκτηση οποιουδήποτε στόχου τον έχει μεταβάλει σ’ έναν κυνικό, αμοραλιστή που δε θέτει ερωτήματα και ηθικούς φραγμούς.

Τους τέσσερις ρόλους του έργου ερμηνεύουν οι: Κώστας Πελεκάνος (Φερνάντο), Βασίλης Γκουντής (Ενρίκε), Δημήτρης Καραβασίλης (Κάρλος) και η Βασιλική Αγά (Μερσέδες). Σκηνοθεσία ομάδα «Αυλαία», μουσική σύνθεση Νάνσυ Σιώμου, φωτισμοί Πέτρος Θώδος, φωτογραφίες Φώτης Νατσιούλης, γραμματεία ομάδας Ερμιόνη Παπαδούλη και Σωτηρία Σμυρλή. Η παράσταση ανεβαίνει με την ευγενική υποστήριξη της «Γενικής Κλινικής Ευτύχιος Γ. Πατσίδης».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass