ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΙΧΟΥ

«ΑΛΚΟΟΛ» στο Μύλο του Παππά

Δημοσίευση: 30 Νοε 2015 1:11

 

Το πρώτο βιβλίο με τίτλο «ΑΛΚΟΟΛ» του Λαρισαίου δημοσιογράφου Νίκου Μίχου, παρουσιάζεται σήμερα Δευτέρα στις 8:30μ.μ., στο αμφιθέατρο του Μύλου του Παππά (2ος όροφος, κεντρικό κτίριο) από τις εκδόσεις «Γαβριηλίδη» και το βιβλιοπωλείο «Γνώση», σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Πάνος Σάπκας και η Λιάνα Κέλλα. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Ανδρέας Γιουρμετάκης.

Για το βιβλίο:

Δέκα μεζούρες παπούτσια. Πέντε μεζούρες ποτά. Τέσσερις μεζούρες βιώματα. Μία μεζούρα μπαρ. Ανακάτεμα στο σέικερ. Το cocktail της ζωής, έτοιμο. «Λοιπόν, μικρό μου κορίτσι, πιθανώς να μην το ξέρεις, και είναι λογικό να μην το ξέρεις, αλλά η ζωή είναι μικρή, πικρή και ωραία», είπε ο Βασίλης στην Ιουλία, συνοψίζοντας τη γεύση του ΑΛΚΟΟΛ. Ένα βιβλίο σε μέγεθος ποτού, που δεν μιλά ούτε για τη ζωή, ούτε για το θάνατο, αλλά για τη στάση που κρατά κανείς απέναντί τους.

Για τον συγγραφέα:

Ο Νίκος Μίχος γεννήθηκε στην Λάρισα το 1989. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στην Νομική Αθηνών και στην συνέχεια Δημοσιογραφία. Εργάζεται ως δημοσιογράφος σε έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ της Αθήνας και της Λάρισας. Το «ΑΛΚΟΟΛ» αποτελεί την πρώτη του παρουσία στη λογοτεχνία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass