ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

Τα φώτα του δέντρου ανάβουν μετά μουσικής

Δημοσίευση: 01 Δεκ 2015 9:32

 

Η έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων, που διοργάνωσε φέτος η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, θα γίνει την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου στις 8 το βράδυ, με το Άναμμα των Φώτων του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Κεντρική πλατεία από τον δήμαρχο Λαρισαίων. Το μουσικό μέρος της εκδήλωσης περιλαμβάνει χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική του Δήμου, παραδοσιακά κάλαντα από το Εργαστήρι Παραδοσιακής και Λαϊκής Μουσικής “Μελωδία” και τρελό πάρτι από τους «123 SWING». Στο εορταστικό κλίμα συμμετέχει η Φιλαρμονική, η οποία αφού έχει διασχίσει την πόλη, θα μπει στην πλατεία στις οκτώ, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου της Γιώργου Μηνά.

Το Εργαστήρι Παραδοσιακής και Λαϊκής Μουσικής «Μελωδία «δημιουργήθηκε από αγάπη και μεράκι για τη μουσική κουλτούρα και λαϊκό πολιτισμό του τόπου μας. Εμπνευστές του, τρεις πολύ γνωστοί και αγαπημένοι Λαρισαίοι μουσικοί, ο Μάριος Σαρακατσιάνος, ο Θάνος Ρούμπος και ο Κώστας Κωστούλης, που με τους συνεργάτες και τους μαθητές τους, θα παίξουν παραδοσιακά κάλαντα απ' όλη την Ελλάδα. Και το παλιό θα δέσει με το καινούριο, με τους «123 SWING», ένα τρομερό μουσικό γυναικείο τρίο, τρεις γυναίκες performers, παρέα με κιθάρα, ντραμς, σαξόφωνο και κοντραμπάσο, σ' ένα ατμοσφαιρικό, jazz / swing πρόγραμμα που θα μας ξεσηκώσει! Το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει swing επιτυχίες όπως το Boogie woogie, το Sincerely και το In the mood αλλά και ανατρεπτικές διασκευές ελληνικών τραγουδιών του Χατζιδάκι, του Χιώτη και του Τσιτσάνη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass