ME ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΕΣ ΧΟΡΕΥΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΣΑΜΠΑ

«Βραζιλιάνικο χρώμα» στο Καρναβάλι Σοφάδων

Δημοσίευση: 13 Φεβ 2018 15:46

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Το έναυσμα δόθηκε και επισήμως και οι εκδηλώσεις του καρναβαλιού μετατρέπουν τους δρόμους των Σοφάδων σε ένα πολύχρωμο πανηγύρι με πολλούς καρναβαλιστές να διασκεδάζουν και να χορεύουν σε ξέφρενους ρυθμούς.

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις ήδη ξεκίνησαν και κορυφώνονται το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Φεβρουαρίου, με το παραδοσιακό γλέντι στην Κεντρική πλατεία των Σοφάδων και την εντυπωσιακή Αποκριάτικη Παρέλαση.
Μάλιστα, σε μια μικρή γεύση από το καλύτερο καρναβάλι της υφηλίου και στο Καρναβάλι Σοφάδων οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν Βραζιλιάνες χορεύτριες και ατελείωτη σάμπα !
Οι εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου έχουν ως εξής:
- Παραδοσιακό γλέντι (Σάββατο 17 Φεβρουαρίου Φεβρουαρίου Ώρα: 6.30 μ.μ. Κεντρική πλατεία). Με χορό, τραγούδι αλλά πάνω από όλα χαρούμενη διάθεση αναμένεται η εκδήλωση στο χώρο της Κεντρικής Πλατείας. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με λαϊκοδημοτική ορχήστρα ενώ παράλληλα με το γλέντι θα προσφερθεί σε όλους παραδοσιακό μπλουγούρι με πρόβειο κρέας και κρασί.
- Αποκριάτικη Παρέλαση (Κυριακή 18  Φεβρουαρίου Ώρα: 5.30 μ.μ. Σοφάδες). Εντυπωσιακή για μια ακόμη χρονιά αναμένεται η φετινή παρουσία αρμάτων και πεζοπόρων τμημάτων στην Αποκριάτικη παρέλαση, που θα ξεκινήσει στις 5.30 το απόγευμα της Κυριακής, με τη συμμετοχή όπως προαναφέραμε βραζιλιάνικου γκρουπ! Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για την πιο ξεχωριστή στιγμή του Σοφαδίτικου Καρναβαλιού, που γίνεται το επίκεντρο του ενδιαφέροντος για ντόπιους και επισκέπτες και θα εκτοξεύσει το κέφι και τον ενθουσιασμό στα ύψη, μεταμορφώνοντας την πόλη σε ατέλειωτο πεδίο χαράς και διασκέδασης. Αμέσως μετά την παρέλαση, ακολουθεί το κάψιμο του Καρνάβαλου στην κεντρική πλατεία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass