ΤΑ ΔΥΟ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ 19 ΚΑΙ 22 ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ «ΤΙΤΑΝΑS TRAVEL»

«Όλοι μια παρέα» με τα νέα μίνι- μπας

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2015 8:01

Το πρώτο βήμα έγινε το 1992, με την ίδρυση του τουριστικού γραφείου του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Λάρισας, του ΤΙΤΑΝΑS travel. Ήταν το πρώτο τουριστικό γραφείο, από ΚΤΕΛ στην Ελλάδα. Ιδέα του σημερινού προέδρου κ. Βασίλη Μανδηλά, ο οποίος έδωσε και την επόμενη: Την αγορά των δύο μικρών λεωφορείων (βαν), που αποδείχτηκε το ίδιο επιτυχημένη. Τα mini bus, από τις πρώτες ημέρες της δρομολόγησής τους, έγιναν περιζήτητα και κάνουν πραγματικότητα τη βασική ιδέα, «Φύγαμε, όλοι μαζί μια παρέα!».

Γιατί τα μίνι οχήματα, 22 και 19 θέσεων(VIP), φέρνουν τις παρέες πιο κοντά, με όλες τις ανέσεις και ακόμα περισσότερες, των μεγάλων σύγχρονων λεωφορείων. Τα νέα μίνι διαθέτουν ανακλινόμενα καθίσματα με συρόμενη άκρη, που… φαρδαίνει το κάθισμα (ιδανικά και για τους πιο ευτραφείς επιβάτες), τηλεόραση, CD και DVD, κλιματισμό ψύξη -θέρμανση, ψυγείο αναψυκτικών, ντουλάπα αποσκευών. Φυσικά wi- fi, χαρούμενη, ευχάριστη εμφάνιση, ακόμα και το σήμα κατατεθέν της Λάρισας στο πλάι το... αλογάκι.

Προϊστάμενος του ταξιδιωτικού γραφείου ΤΙΤΑΝΑS travel είναι ο κ. Χρήστος Τριανταφύλλου, ο οποίος μίλησε με την «Ε» για τα δύο νέα αποκτήματα: «Ήταν μια πρωτοποριακή ιδέα του προέδρου του ΚΤΕΛ Βασίλη Μανδηλά, που βλέπει μπροστά και σχεδιάζει το μέλλον, κατευθύνοντας τις εξελίξεις. Πλέον, στα 8 μεγάλα υπερσύγχρονα λεωφορεία του τουριστικού γραφείου, προστίθενται τα δύο μικρά. Ήδη, σημειώνουν απόλυτη επιτυχία, είναι περιζήτητα και προσπαθούμε να καλύψουμε τα αιτήματα, που είναι πολλά. Τα ζητούν σύλλογοι, μικρές παρέες, είναι πιο ευέλικτα και οικονομικά για τους εκδρομείς, γιατί το κόστος είναι μικρότερο και δεν είναι υποχρεωμένοι να γεμίσουν ένα μεγάλο λεωφορείο. Διοργανώνονται εκδρομές, στις οποίες οι διαδρομές μπορούν να καθορίζονται από τους ίδιους τους επιβάτες, μακριά από «σφιχτά» προγράμματα. Επιπλέον, οι επιβάτες απολαμβάνουν ανέσεις τελευταίας τεχνολογίας. Οι εκδρομές είναι από μια μέρα, λίγες ημέρες ή πολλές. Σε μια κρίσιμη οικονομικά περίοδο, που βιώνει η χώρα, προσφέρουμε στο κοινό μια επιπλέον ποιοτική υπηρεσία, σε πολύ προσιτές τιμές. Θεωρώ ότι η νέα αυτή εξέλιξη, είναι πρωτοποριακή και δίνει νέα ώθηση στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής. Ήδη μετά τη δημοσίευση και γνωστοποίηση της νέας υπηρεσίας το ενδιαφέρον του κοινού είναι μεγάλο, με προοπτική στο μέλλον να παραλάβουμε και νέα. Το τουριστικό γραφείο κάνει πολλές εκδρομές θρησκευτικού τουρισμού (Τήνο, Αίγινα, Μυτιλήνη, Πάτμο) μοναστήρια, όπως της Εύβοιας, Πελοποννήσου, Αττικής, αλλά και εκδρομές στο εξωτερικό (Κωνσταντινούπολη, Σόφια, Φιλιππούπολη, Οχρίδα, Δαλματικές Ακτές, Βουδαπέστη, Βιέννη κλπ), με λογικές τιμές. Το γραφείο κάνει φυσικά και μαθητικές εκδρομές, συλλόγων και εκπληρώνει ανάγκες για μετακίνηση ανθρώπων σε κοινωνικές εκδηλώσεις».

Ε. Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass