Το Angry Birds επιστρέφει με νέες περιπέτειες

Δημοσίευση: 30 Ιουλ 2015 12:50 | Τελευταία ενημέρωση: 30 Ιουλ 2015 13:03

 

Από σήμερα Πέμπτη 30 Ιουλίου το αγαπημένο σε όλους παιχνίδι με τα εκτοξευόμενα πουλάκια επιστρέφει. Το Angry Birds 2 όπως θα ονομάζεται είναι διαθέσιμο για όλους ως εφαρμογή από τα καταστήματα της Google και της Apple και είναι δωρεάν.

Επιστρέφει ως η συνέχεια του πρώτο παιχνιδιού που βρήκε το 2009 και κέρδισε εκατομμύρια παίκτες ανά τον κόσμο. Αρκετός κόσμος είχε αρχίσει να χάνει την πίστη του ότι το παιχνίδι θα επιστρέψει ως συνέχεια καθώς τα τελευταία χρόνια η εταιρία δημιουργούσε εκδόσεις εντελώς διαφορετικές από το αρχικό.

Με νέα γραφικά, διαμορφωμένο τρόπο παιχνιδιού χαρακτήρες και διάφορες δοκιμασίες έρχεται ξανά να δοκιμάσει τις δυνατότητες των παικτών. Αρκετές είναι και οι προσθήκες στις ειδικές ικανότητες που έχει στη διάθεσή του ο καθένας.

Για τους παλαιούς παίκτες δεν αλλάζουν πολλά πράγματα, οι γνωστοί χαρακτήρες επιστρέφουν καθώς και οι δυνατότητες αγοράς στο παιχνίδι. Για όσους δεν θέλουν να πληρώσουν, μπορούν να ολοκληρώνουν αποστολές και να κερδίζουν μέσο αυτού.

Για πρώτη φορά ο κάθε παίκτης πλέον μπορεί να παίξει εναντίον άλλων σε παγκόσμια εμβέλεια, πράγμα που κάνει το παιχνίδι ακόμα πιο ζωντανό, ενδιαφέρον και διακρατικό.

Γιάννης Παπαθανασίου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass