ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Προσλήψεις 7 μελών ΔΕΠ στην Ιατρική Λάρισας

Δημοσίευση: 28 Ιουλ 2016 9:30

Για την ενίσχυση του έργου των ιατρικών σχολών, η οποία εδράζεται σε επιτακτικούς λόγους δημόσιας υγείας και δημόσιου συμφέροντος, το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, προχώρησε στην κατανομή 50 θέσεων για την πρόσληψη Καθηγητών/μελών ΔΕΠ στις Ιατρικές Σχολές και τα Τμήματα Ιατρικής των Πανεπιστήμιων.

Όπως σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση «το Υπουργείο Παιδείας ανταποκρίθηκε άμεσα και διασφάλισε το αίτημα των Ιατρικών Σχολών για επιπλέον ενίσχυση. Τη σχετική απόφαση υπέγραψε η αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Επισημαίνεται ότι είχαν διασφαλιστεί και κατανεμηθεί άλλες 500 θέσεις μελών ΔΕΠ στα Ιδρύματα.

Ύστερα από 6 χρόνια μηδενικών προσλήψεων μελών ΔΕΠ στα ΑΕΙ -γεγονός που οδήγησε στη δραματική υποστελέχωση των Ιδρυμάτων- η ηγεσία του ΥΠΠΕΘ συνεχίζει να ενισχύει τα Ανώτατα Ιδρύματα».

Η κατανομή 50 θέσεων για την πρόσληψη Καθηγητών/μελών ΔΕΠ στις Ιατρικές Σχολές και στα Τμήματα Ιατρικής των Πανεπιστημίων έχει ως εξής: Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών 8 θέσεις. Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης 7 (μία θέση Α’βάθμιας Φροντίδας Υγείας). Πανεπιστήμιο Πατρών 7. Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας 7. Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων 7. Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης 7. Πανεπιστήμιο Κρήτης 7 (μία θέση Α’βάθμιας Φροντίδας Υγείας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass