Ορκίστηκε ο αναπληρωτής διοικητής του Γ.Ν.Λάρισας

Δημοσίευση: 24 Αυγ 2016 16:24

Ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντά του ο αναπληρωτής διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας «Κουτλιμπάνειο – Τριανταφύλειο» κ. Δημήτρης Λιόλιος.

Ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος Νέστωρας Αντωνίου όρκισε τον αναπληρωτή διοικητή παρουσία του διοικητή του ΠΓΝΛ-ΓΝΛ Παναγιώτη Νάνου ο οποίος και τον συνόδευσε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Εκεί έγινε και η πρώτη συνεδρίαση με τους διευθυντές των υπηρεσιών, όπου έγινε η παρουσίαση των κεντρικών θεμάτων του Νοσοκομείου. Ο κοινός διοικητής των Νοσοκομείων Λάρισας υπέγραψε απόφαση εκχώρησης αρμοδιοτήτων για τον αναπληρωτή διοικητή την οποία και απέστειλε στο Εθνικό Τυπογραφείο.

Ο νέος διοικητής είναι απόφοιτος του Τμήματος Νοσηλευτικής του Α.Τ.Ε.Ι. Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Έχει λάβει την ειδικότητα Νοσηλευτικής Ψυχικής Υγείας από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής και έκτοτε έχει εργαστεί στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και στην Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική του Π.Γ.Ν.Λάρισας.

Στο ξεκίνημα της επαγγελματικής του πορείας διετέλεσε διευθυντικό στέλεχος σε μεγάλη εταιρεία παροχής παραϊατρικών υπηρεσιών. Έχει υπάρξει επιστημονικός υπεύθυνος και εκπαιδευτής σε προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης και εργαστηριακός συνεργάτης στο Α.Τ.Ε.Ι. Αθηνών. Έχει παρακολουθήσει επιμορφωτικά προγράμματα του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, της Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας και του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει συμμετάσχει σε δεκάδες επιστημονικά συνέδρια όπου και παρουσίασε επιστημονικές εργασίες. Από το 2014 αποτελεί μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Λάρισας, δραστηριοποιούμενος κυρίως σε θέματα υγείας και κοινωνικής πρόνοιας. Κατάγεται από τη Δολίχη Ελασσόνας και ζει πλέον μόνιμα με την οικογένειά του στη Λάρισα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass