ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΕΚΑΒ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ

«Πώς θα στελεχωθούν;»

Δημοσίευση: 26 Αυγ 2016 9:02

Ερωτήματα που συνδέονται με τη στελέχωση των νέων Τομέων του ΕΚΑΒ στην περιοχή, θέτει με ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας. Αφορμή για την παρέμβαση του Σωματείου, αποτέλεσε η πρόσφατη περιοδεία στη Θεσσαλία του αντιπροέδρου του ΕΚΑΒ κ. Μυλωνά.

Όπως σημειώνεται από το Σωματείο Εργαζομένων «με έκπληξη βλέπουμε το τελευταίο διάστημα τον αντιπρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Μ. Μυλωνά να περιδιαβαίνει τα Κέντρα Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλίας και να εγκαινιάζει Τομείς-Βάσεις, εκπληρώνοντας έτσι ένα πάγιο αίτημα του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας.

Την Παρασκευή 19/8/2016 εγκαινιάστηκε στο Κ.Υ. Μουζακίου Τομέας-Βάση όπου η διοίκηση και ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ επέλεξε τη μη πρόσκληση των αιρετών αντιπροσώπων των εργαζομένων, δηλαδή το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου.

Αντί αυτού πλαισιώνονταν από τους κομισάριους-κομματικούς εκπροσώπους τόσο κατά την ημέρα των εγκαινίων αλλά και την επόμενη ημέρα κατά την επίσκεψη στο κεντρικό κτίριο του Παραρτήματος του ΕΚΑΒ της Περιφέρειας στη Λάρισα.

Εδώ γεννιούνται ορισμένα ερωτήματα, όπως: Γιατί αποφεύγεται η συνάντηση με τους αιρετούς εκπροσώπους των εργαζομένων στο διοικητικό συμβούλιο; Ποιοι τον ενημερώνουν και τι είδους ενημέρωση έχει για το Παράρτημα;

Πώς θα καλυφθούν οι νέοι Τομείς-Βάσεις, από ποιους συναδέλφους θα γίνουν μετακινήσεις-μετακινήσεις από άλλες περιοχές ανά την Ελλάδα; Μήπως η διοίκηση έχει στο μυαλό της να καλυφθούν από τους οδηγούς ΟΤΑ και Πυροσβεστικού Σώματος; Ποιος θα έχει την ευθύνη της κάλυψης των Τομέων αυτών;» καταλήγει το Σωματείο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass